Upphovsland: Sverige
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 2
Leila lagar en kycklingsoppa med risnudlar och krispiga grönsaker. Hon pressar en klorofyllrik juice och svarvar zucchini som hon serverar med en varm valnöts- och pinjesås. Hon gör även munsbitar av Bountys.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 2
Leila hämtar inspiration från Indien och lagar en curry med fisk och skaldjur. Hon gör också lövbiff med varm pak choy, broccoli och pinjenötter. Det blir även en version av den franska efterrätten clafoutis med kokos och körsbär. Dessutom svänger hon ihop en islatte på hemgjord cashewmjölk.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 2
Leila lagar en japansk ramensoppa med hemgjorda kycklingdumplings. Sedan mixar hon ihop en blackberry bowl som hon toppar med granola. Dessutom gör hon en så kallad poke bowl med tonfisk och mangosalsa och till sist blir det en peanut butter nice cream med chokladfudgesås.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 2
Leila gör portabelloburgare med mozzarella och tryffelmajjo. Hon gör även rostad blomkålssallad med quinoa, kikärtor och fårost. Sedan lagar hon smörbrynt gös som serveras med en vårsallad på äpple, rättika och vattenkrasse. Till dessert blir det pannacotta på pistagemjölk med ananas och mynta.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 2
Leila Lindholm gör flera recept med choklad. Det blir espresso brownies på svarta bönor, chokladbräck med superfood-toppings, chokladmilkshake på cashewnötter och King Kong banana split. Hon rullar även cookie dough-tryfflar som innehåller kikärtor.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 2
Leila Lindholm lagar frukost. Det blir mandelsmör, overnight oats med färska bär och en grön chiagröt på matcha-te med jordgubbar. Hon gör även en matigare variant med fish cakes och hollandaise och till sist serveras fröknäcke.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 2
Leila bjuder sina tjejkompisar på lunch. Det blir frosé på rosévin och jordgubbar, crudités med avokadohummus och parmesandipp samt spicy chicken salad med jordnötter och mynta. Som avslutning blir det något sött till kaffet, maca bliss balls.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 2
Leila Lindholm tar sig an det asiatiska köket. Hon rullar sushi spicy salmon rolls med äkta sushiris och lagar black cod med vitlöksfräst spenat och belugalinser. Hon rör även ihop en cucumber lemongrass tonic och avslutar med matcha green tea ice cream.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 2
Leila Lindholm tar sig an olika slags mat man kan äta med händerna. Det blir auberginetacos med fetaost och pinjenötter, tryffelpommes med hemgjord ketchup och vårrullar med vietnamesisk dippsås. Som avslutning serverar hon frozen fruit pops som doppats i smält choklad.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 2
Leila Lindholm firar att våren är på ingång med en galette med tomat och getost. Det blir även kokosgazpacho med räkor och mynta och laxpastrami med saffranscouscous och granatäpple. Till dessert blir det minicheesecakes med jordgubbar och vispad grädde.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback