Upphovsland: Sverige
1. Fjällröding, kål, hollandaise
Avsnitt 1 - Fjällröding, kål, hollandaise, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar fjällröding, kål och hollandaise.
2. Dillkött 2.0
Avsnitt 2 - Dillkött 2.0, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar dillkött.
3. Kantarelltoast
Avsnitt 3 - Kantarelltoast, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Kantarelltoast.
4. Toast Skagen
Avsnitt 4 - Toast Skagen, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Toast Skagen.
5. Lasagne med ostsås
Avsnitt 5 - Lasagne med ostsås, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.
6. En torskrätt att imponera med
Avsnitt 6 - En torskrätt att imponera med, Säsong 1
På dagens meny står sejtorsk. Mästerkocken visar sina tips och trix för att få till en fantastisk god och saftig torsk.
7. Risotto
Avsnitt 7 - Risotto, Säsong 1
Ramslök och sparrisrisotto smaksatt med västerbottensost står på menyn.
8. Laxpasta
Avsnitt 8 - Laxpasta, Säsong 1
Gabriel visar upp ett recept på pasta med lax som han åt på sin resa i Italien.
9. Gnocchi
Avsnitt 9 - Gnocchi, Säsong 1
Ett gott land fortsätter i italiensk anda och idag lagar Gabriel en gnocchi.
10. Kreolsk gryta
Avsnitt 10 - Kreolsk gryta, Säsong 1
I dagens avsnitt lagar Gabriel en egen variant av en kreolsk gryta.
11. Baguett med lammkebab och ramslöks yoghurt
Avsnitt 11 - Baguett med lammkebab och ramslöks yoghurt, Säsong 1
Idag lagar Gabriel en baguett med lammkebab och för att fräscha upp smakerna ror han också ihop en ramslöks yoghurt.
12. Viltgryta med grillat bröd
Avsnitt 12 - Viltgryta med grillat bröd, Säsong 1
I dagens avsnitt tillagar Gabriel en viltgryta med grillat bröd, vilket ger tittarna en smak av det svenska landskapet i varje tugga.
13. En variant på one pot pasta med egen färsk pasta
Avsnitt 13 - En variant på one pot pasta med egen färsk pasta, Säsong 1
Idag gör kocken en snabb och läcker måltid där allt tillagas i en enda gryta, vilket sparar både tid och disk. Med färsk pasta tillför man en extra dimension av smak och textur till rätten, vilket ger en upplevelse av genuin hemlagad mat på nolltid.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback