Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.
Jamie Cooks the Mediterranean, Säsong 1
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
For the Love of Bread, Säsong 1
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Drinking with Joe and Maya, Säsong 1
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör.
Helgdrinken med David, Säsong 1
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink.
The Chocolate Queen, Säsong 4
Kirsten gör en spektakulär chokladklubba som garanterat imponerar. Dessutom lagar hon smakrika och lekfulla syltkakor, sammetslen vit choklad och ingefärafudge, samt äpple- och kaneltwists fyllda med gyllene choklad.
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.
Jamie Cooks the Mediterranean, Säsong 1
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
For the Love of Bread, Säsong 1
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Drinking with Joe and Maya, Säsong 1
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör.
Helgdrinken med David, Säsong 1
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink.
The Chocolate Queen, Säsong 4
Kirsten gör en spektakulär chokladklubba som garanterat imponerar. Dessutom lagar hon smakrika och lekfulla syltkakor, sammetslen vit choklad och ingefärafudge, samt äpple- och kaneltwists fyllda med gyllene choklad.
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.
Jamie Cooks the Mediterranean, Säsong 1
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
For the Love of Bread, Säsong 1
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Drinking with Joe and Maya, Säsong 1
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör.
Helgdrinken med David, Säsong 1
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink.
The Chocolate Queen, Säsong 4
Kirsten gör en spektakulär chokladklubba som garanterat imponerar. Dessutom lagar hon smakrika och lekfulla syltkakor, sammetslen vit choklad och ingefärafudge, samt äpple- och kaneltwists fyllda med gyllene choklad.
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.
Jamie Cooks the Mediterranean, Säsong 1
Jamie suger åt sig inspiration i Spanien med tapas, smakrika risrätter och spektakulära skaldjur. Han tillagar en fantastisk fläskkotlett med paprika och alioli, samt ett surf & turf-spett med räkor, svamp och lokal skinka.
For the Love of Bread, Säsong 1
Londons mångfaldiga befolkning och matpåverkan gör staden till en av världens främsta kulturella nav inom mat, konst, musik och kultur. Andrew träffar några fantastiska konsthantverksbagare som sätter surdeg och hållbarhet på kartan.
Drinking with Joe and Maya, Säsong 1
Följ med Joe och Maya när de ger sig ut på en kulinarisk resa genom Skånes vingårdar och Göteborgs hantverksölscen. Möt vinpionjärerna på Hällåkra Vingård och Flyinge Vingård, för att sedan smaka hantverksbrygder på Spike Brewery i Göteborg.
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
Resande till bergen i södra Mexiko upptäcker Longoria den gömda magin i Oaxaca, som stoltserar med några av de finaste ingredienserna i Mexiko, inklusive choklad, majs, tomater och den mycket älskade quesillo-osten.
Marions matminnen, Säsong 1
Vad händer när man kombinerar havets läckerheter med citron och saffran? Marion avslutar serien med en fiskgryta inspirerad av de franska kusterna. Fylld med havets läckerheter och smaksatt med frisk citron och en lyxig saffransaioli.
En bit på vägen med Tina och Fredrik, Säsong 1
Visste du att Dijon är mer än bara senap? Följ med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne, en av Frankrikes mest prestigefyllda vinregioner. Upptäck hur vin tillverkas när de provsmakar Cuvée direkt ur vintunnorna.
The Chocolate Queen, Säsong 4
Kirsten gör en spektakulär chokladklubba som garanterat imponerar. Dessutom lagar hon smakrika och lekfulla syltkakor, sammetslen vit choklad och ingefärafudge, samt äpple- och kaneltwists fyllda med gyllene choklad.
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
I Oxford träffar James inte bara en, utan två Michelin-kockar. James åker på en guidad tur med Monica Galetti i historiska Oxford innan han besöker en gammal vän, Raymond Blancs, och hans restaurang Le Manoir Aux Quat'Saisons.
Ett Gott Land, Säsong 1
Idag serveras det ugnsbakade morötter och lök som förhöjs av en len och örtig färskostkräm. Med enkla ingredienser skapar Gabriel en rustik rätt där sötman från grönsakerna möter friskheten i krämen.
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
Resande till bergen i södra Mexiko upptäcker Longoria den gömda magin i Oaxaca, som stoltserar med några av de finaste ingredienserna i Mexiko, inklusive choklad, majs, tomater och den mycket älskade quesillo-osten.
Marions matminnen, Säsong 1
Vad händer när man kombinerar havets läckerheter med citron och saffran? Marion avslutar serien med en fiskgryta inspirerad av de franska kusterna. Fylld med havets läckerheter och smaksatt med frisk citron och en lyxig saffransaioli.
En bit på vägen med Tina och Fredrik, Säsong 1
Visste du att Dijon är mer än bara senap? Följ med Tina Nordström och vinexperten Fredrik Schelin när de utforskar Bourgogne, en av Frankrikes mest prestigefyllda vinregioner. Upptäck hur vin tillverkas när de provsmakar Cuvée direkt ur vintunnorna.
The Chocolate Queen, Säsong 4
Kirsten gör en spektakulär chokladklubba som garanterat imponerar. Dessutom lagar hon smakrika och lekfulla syltkakor, sammetslen vit choklad och ingefärafudge, samt äpple- och kaneltwists fyllda med gyllene choklad.
Markiz Inspirerar, Säsong 2
Markiz lagar one pot rise med lax och torsk.
Matglädje med Ayla, Säsong 1
Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.
Matglädje med Ayla, Säsong 2
Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Markiz Inspirerar, Säsong 2
Markiz lagar one pot rise med lax och torsk.
Matglädje med Ayla, Säsong 1
Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.
Matglädje med Ayla, Säsong 2
Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
När Köpenhamns Michelinkockar flyttar ut på landet hamnar de på Lolland. Tareq Taylor möter Claus Meyer och andra entreprenörer som startat nya spännande restauranger i området.
Markiz Inspirerar, Säsong 2
Markiz lagar one pot rise med lax och torsk.
Matglädje med Ayla, Säsong 1
Ayla tar oss med på en resa till Balkanhalvön där hon bjuder på Knedle som är en typisk balkan dessert. Desserten fylls med plommon och rullas sedan i en ströbrödsblandning smaksatt med kanel och socker.
Matglädje med Ayla, Säsong 2
Den här gången lagar Ayla Canpunar sina bästa rätter till frukost, lunch, kaffe, middag och dessert.
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 5
Naturunder och kulinariska sensationer. Tareq Taylor besöker Sydsjälland och gör nya tolkningar av danska klassiker som smörrebröd och rökt fisk.