06 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 1
I det här avsnittet lagar Jamie en supersnabb version av hoisin -fläsk. Han avslöjar det perfekta snackset till sin favoritcocktail, en negroni och han bakar en vackert rosa tårta för att hålla hela familjen nöjd.
06 nov
Sanna Jörnvik, Säsong 1
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James får bekanta sig med torrijas i Kastilien och Leon, får lära sig hur man tillagar en traditionell maragoto, träffar en sparrisodlare och besöker en boskapsgård som producerar fantastiska biffar samtidigt som han lagar vitlökssoppa, äppelkaka, stekt havsabborre och köttbullar.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James provar en bläckfisksmörgås i Madrid, provar vitlöksräkor, smakar churros, träffar en blind matkritiker, smakar vermouth och lagar kyckling i vit vermouth.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon tillagar stekt ris med en färsk pepparlimedressing och en jordgubbsrökt fetaostsallad.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon gör tempeh och tabbouleh wraps och Rebecca Veales gör klibbig dadelpudding, rostad röd paprika konserverad i olja och bakad avokado med ost och pickles.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry går bakom kulisserna på ett stort bröllop, delar minnen från sin egen speciella dag och lagar några läckra rätter perfekta att dela vid speciella tillfällen.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry återupptäcker Bristol. Förutom att dela med sig av läckra rätter från shakshuka till päron- och blåbärsgalette, smakar hon på en Michelin-stjärnig meny och försöker sig på gatukonst.
06 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
06 nov
Sanna Jörnvik, Säsong 1
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James får bekanta sig med torrijas i Kastilien och Leon, får lära sig hur man tillagar en traditionell maragoto, träffar en sparrisodlare och besöker en boskapsgård som producerar fantastiska biffar samtidigt som han lagar vitlökssoppa, äppelkaka, stekt havsabborre och köttbullar.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James provar en bläckfisksmörgås i Madrid, provar vitlöksräkor, smakar churros, träffar en blind matkritiker, smakar vermouth och lagar kyckling i vit vermouth.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon tillagar stekt ris med en färsk pepparlimedressing och en jordgubbsrökt fetaostsallad.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon gör tempeh och tabbouleh wraps och Rebecca Veales gör klibbig dadelpudding, rostad röd paprika konserverad i olja och bakad avokado med ost och pickles.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry går bakom kulisserna på ett stort bröllop, delar minnen från sin egen speciella dag och lagar några läckra rätter perfekta att dela vid speciella tillfällen.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry återupptäcker Bristol. Förutom att dela med sig av läckra rätter från shakshuka till päron- och blåbärsgalette, smakar hon på en Michelin-stjärnig meny och försöker sig på gatukonst.
06 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
06 nov
Sanna Jörnvik, Säsong 1
Matlagningsprogram med Sanna Jörnvik.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James får bekanta sig med torrijas i Kastilien och Leon, får lära sig hur man tillagar en traditionell maragoto, träffar en sparrisodlare och besöker en boskapsgård som producerar fantastiska biffar samtidigt som han lagar vitlökssoppa, äppelkaka, stekt havsabborre och köttbullar.
06 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James provar en bläckfisksmörgås i Madrid, provar vitlöksräkor, smakar churros, träffar en blind matkritiker, smakar vermouth och lagar kyckling i vit vermouth.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon tillagar stekt ris med en färsk pepparlimedressing och en jordgubbsrökt fetaostsallad.
06 nov
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 3
Simon gör tempeh och tabbouleh wraps och Rebecca Veales gör klibbig dadelpudding, rostad röd paprika konserverad i olja och bakad avokado med ost och pickles.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry går bakom kulisserna på ett stort bröllop, delar minnen från sin egen speciella dag och lagar några läckra rätter perfekta att dela vid speciella tillfällen.
06 nov
Mary Berry Cook and Share, Säsong 1
Mary Berry återupptäcker Bristol. Förutom att dela med sig av läckra rätter från shakshuka till päron- och blåbärsgalette, smakar hon på en Michelin-stjärnig meny och försöker sig på gatukonst.
06 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
06 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James möter upp Gareth Ward för att njuta av walesisk cider. Denna cider kommer sedan även användas i matlagningen. Gareth upptäcker även en farm som har walesiskt boskap.
06 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James träffar Tessa Bramley på hennes berömda gårdrestaurang, The Old Vicarage. Här får han smaka på hennes signaturrättigheter. Dagen avslutas på The Barley Moe pub och bryggeri.
06 nov
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta, full av smaker från chili, vitlök och persilja.
06 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen? Emelie och Mattias lagar mat över öppen eld vid floden Ätran i Falkenberg. Idag blir det grillad lax med färskost och örter från omgivningen.
06 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie förvandlar den enkla auberginen till något otroligt med sin Aubergine Milanese och tänder sedan grillen för att laga en snabb lunch med Cajun-kryddade laxtacos.
06 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 1
Jamie delar sina smarta tips för en prosciutto-omslagen rostad fläskfilé serverad med en ostig gnocchi-gratin, sedan lagar han en räkcurry som både är lätt att göra och imponerande, perfekt med hans gigantiska krispiga rispaj.
06 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
06 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James möter upp Gareth Ward för att njuta av walesisk cider. Denna cider kommer sedan även användas i matlagningen. Gareth upptäcker även en farm som har walesiskt boskap.
06 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James träffar Tessa Bramley på hennes berömda gårdrestaurang, The Old Vicarage. Här får han smaka på hennes signaturrättigheter. Dagen avslutas på The Barley Moe pub och bryggeri.
07 nov
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta, full av smaker från chili, vitlök och persilja.
07 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen? Emelie och Mattias lagar mat över öppen eld vid floden Ätran i Falkenberg. Idag blir det grillad lax med färskost och örter från omgivningen.
07 nov
Donal Skehan: Home Cook, Säsong 1
I det här avsnittet handlar det om små matsegrar, det är smarta, enkla recept som levererar stor smak med några snabba, hjälteingredienser som håller alla i huset mätta och glada.
07 nov
Britain's Poshest Farm Shops, Säsong 1
En titt på gårdsbutiken på den berömda Cowdray Estate och i Nottinghamshire är gårdsbutiken Welbeck Estate en dold pärla med aristokratiska rötter.
07 nov
A New Zealand Food Story, Säsong 2
Teamet reser upp till French Pass i Marlborough Sounds för att fiska efter Butterfish, sedan besöker de Marlborough Farmers Market, möter Cranky Goat Cheesemaker innan de beger sig till Nelson med ett besök på Nya Zeelands äldsta pub och ett stopp på The Sausage Press för att prova på deras chark...
07 nov
A New Zealand Food Story, Säsong 2
Från avokado, tryffel, macadamia till vanilj, den fantastiska Bay of Plenty är ett odlarparadis. De långa sommardagarna tillsammans med de långa milda vintrarna gör detta till en perfekt plats att producera delikatesser som vi kan njuta av året runt.
07 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
07 nov
Donal Skehan: Home Cook, Säsong 1
I det här avsnittet handlar det om små matsegrar, det är smarta, enkla recept som levererar stor smak med några snabba, hjälteingredienser som håller alla i huset mätta och glada.
07 nov
Britain's Poshest Farm Shops, Säsong 1
En titt på gårdsbutiken på den berömda Cowdray Estate och i Nottinghamshire är gårdsbutiken Welbeck Estate en dold pärla med aristokratiska rötter.
07 nov
A New Zealand Food Story, Säsong 2
Teamet reser upp till French Pass i Marlborough Sounds för att fiska efter Butterfish, sedan besöker de Marlborough Farmers Market, möter Cranky Goat Cheesemaker innan de beger sig till Nelson med ett besök på Nya Zeelands äldsta pub och ett stopp på The Sausage Press för att prova på deras chark...
07 nov
A New Zealand Food Story, Säsong 2
Från avokado, tryffel, macadamia till vanilj, den fantastiska Bay of Plenty är ett odlarparadis. De långa sommardagarna tillsammans med de långa milda vintrarna gör detta till en perfekt plats att producera delikatesser som vi kan njuta av året runt.
07 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
07 nov
Donal Skehan: Home Cook, Säsong 1
I det här avsnittet handlar det om små matsegrar, det är smarta, enkla recept som levererar stor smak med några snabba, hjälteingredienser som håller alla i huset mätta och glada.