29 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson, Säsong 9
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500 000 kronor - för att sedan jämföra den med en budgetsemester för endast 50 kronor. Följ med när han utforskar de extrema skillnaderna.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Nynäshamn och träffar en prisad chokladmakare som använder ingredienser från sin egen trädgård. Han besöker även en matmarknad och lär sig röka fisk. Tareq tillagar dessutom sallad, bakar bröd och gör fisktacos.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker staden Røros i Norge. Där testar han mjölkprodukter, åker skidor och släde och lär sig mer om det samiska folket och deras förhållande till renar.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Jamie tillagar idag sin enkla och ostiga gnocchi, en snabb aromatisk nudelsoppa samt hans version av en läckert kryddig kedgeree.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
29 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson, Säsong 9
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500 000 kronor - för att sedan jämföra den med en budgetsemester för endast 50 kronor. Följ med när han utforskar de extrema skillnaderna.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Nynäshamn och träffar en prisad chokladmakare som använder ingredienser från sin egen trädgård. Han besöker även en matmarknad och lär sig röka fisk. Tareq tillagar dessutom sallad, bakar bröd och gör fisktacos.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker staden Røros i Norge. Där testar han mjölkprodukter, åker skidor och släde och lär sig mer om det samiska folket och deras förhållande till renar.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Jamie tillagar idag sin enkla och ostiga gnocchi, en snabb aromatisk nudelsoppa samt hans version av en läckert kryddig kedgeree.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
29 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson, Säsong 9
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500 000 kronor - för att sedan jämföra den med en budgetsemester för endast 50 kronor. Följ med när han utforskar de extrema skillnaderna.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Nynäshamn och träffar en prisad chokladmakare som använder ingredienser från sin egen trädgård. Han besöker även en matmarknad och lär sig röka fisk. Tareq tillagar dessutom sallad, bakar bröd och gör fisktacos.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker staden Røros i Norge. Där testar han mjölkprodukter, åker skidor och släde och lär sig mer om det samiska folket och deras förhållande till renar.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Jamie tillagar idag sin enkla och ostiga gnocchi, en snabb aromatisk nudelsoppa samt hans version av en läckert kryddig kedgeree.
29 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
29 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson, Säsong 9
I det här avsnittet testar Mauri en lyxsemester som är värd nästan 500 000 kronor - för att sedan jämföra den med en budgetsemester för endast 50 kronor. Följ med när han utforskar de extrema skillnaderna.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Nynäshamn och träffar en prisad chokladmakare som använder ingredienser från sin egen trädgård. Han besöker även en matmarknad och lär sig röka fisk. Tareq tillagar dessutom sallad, bakar bröd och gör fisktacos.
29 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker staden Røros i Norge. Där testar han mjölkprodukter, åker skidor och släde och lär sig mer om det samiska folket och deras förhållande till renar.
29 nov
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör.
29 nov
Roux Down the River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
29 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Följ med på ett halloweenspäckat avsnitt med Valerie.
29 nov
Vinnarrätten, Säsong 1
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle. Oskar avslöjar sin vinnarrätt - en krämig kyckling röd-curry toppad med fräscha grönsaker.
29 nov
Roux Down the River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
29 nov
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör.
29 nov
Roux Down the River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
29 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Följ med på ett halloweenspäckat avsnitt med Valerie.
29 nov
Vinnarrätten, Säsong 1
Efter sin resa i NHL är Oskar Lindblom nu tillbaka i Brynäs och sin kära hemstad Gävle. Oskar avslöjar sin vinnarrätt - en krämig kyckling röd-curry toppad med fräscha grönsaker.
29 nov
Roux Down the River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi utforskar Paris och idag upptäcker han en svampodling i ett underjordiskt parkeringsgarage.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med ett besök i stadens bohemiska hjärta, där han bland annat provsmakar parisk öl och utforskar det fascinerande området kring Edith Piaf.
30 nov
Markiz Tainton, Säsong 1
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
30 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 6
Strax utanför Townsville ligger det kända Magnetic Island, Haydens nästa destination. Men innan han anländer träffar han en ung sötpotatisbonde för att hämta färska ananas. Sedan ger han sig ut på en havskajaktur på Maggie innan det är dags att laga mat.
30 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 6
Hayden är tillbaka i NSW Northern Rivers för säsongsavslutningen. Han samlar ekologiska produkter i en hage, möter vänner i Casino och lagar mat på Blue Fattoria för att fira ännu en fantastisk säsong med besättningen.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi utforskar Paris och idag upptäcker han en svampodling i ett underjordiskt parkeringsgarage.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med ett besök i stadens bohemiska hjärta, där han bland annat provsmakar parisk öl och utforskar det fascinerande området kring Edith Piaf.
30 nov
Markiz Tainton, Säsong 1
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
30 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 6
Strax utanför Townsville ligger det kända Magnetic Island, Haydens nästa destination. Men innan han anländer träffar han en ung sötpotatisbonde för att hämta färska ananas. Sedan ger han sig ut på en havskajaktur på Maggie innan det är dags att laga mat.
30 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 6
Hayden är tillbaka i NSW Northern Rivers för säsongsavslutningen. Han samlar ekologiska produkter i en hage, möter vänner i Casino och lagar mat på Blue Fattoria för att fira ännu en fantastisk säsong med besättningen.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi utforskar Paris och idag upptäcker han en svampodling i ett underjordiskt parkeringsgarage.
30 nov
Guillaume's Paris, Säsong 1
Kocken Guillaume Brahimi avslutar sin rundtur i Paris med ett besök i stadens bohemiska hjärta, där han bland annat provsmakar parisk öl och utforskar det fascinerande området kring Edith Piaf.