16 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James återvänder till sitt hem i Yorkshire med vännen och prisbelönta kocken Brian Turner för lerduveskytte.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James besöker vackra Lake District med stjärnkocken Clare Smyth och tar en tur på Lake Windermere.
16 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney.
16 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James återvänder till sitt hem i Yorkshire med vännen och prisbelönta kocken Brian Turner för lerduveskytte.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James besöker vackra Lake District med stjärnkocken Clare Smyth och tar en tur på Lake Windermere.
16 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney.
16 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James återvänder till sitt hem i Yorkshire med vännen och prisbelönta kocken Brian Turner för lerduveskytte.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James besöker vackra Lake District med stjärnkocken Clare Smyth och tar en tur på Lake Windermere.
16 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney.
16 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James återvänder till sitt hem i Yorkshire med vännen och prisbelönta kocken Brian Turner för lerduveskytte.
16 nov
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
James besöker vackra Lake District med stjärnkocken Clare Smyth och tar en tur på Lake Windermere.
16 nov
Vilda smaker, Säsong 1
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney.
16 nov
Jamie Oliver: Cooking for Less, Säsong 1
Idag bjuder kocken på kycklingpaj, svamprisotto och hemlagat bröd som passar utmärkt till bhaji-burgare.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 2
Stanley finner sina rötter i Kalabrien, en vacker men historiskt orolig region i södra Italien. En släktträff blir en inspirerande och oförglömlig måltid.
16 nov
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 2
Sardinien har inte bara en unik natur utan även en lång och dramatisk historia. Präglad av det karga landskapet och det råa havet bjuder området på ett varierat kök med fisk och skaldjur som grundpelare. : Sardinien.
16 nov
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. Där möter han en passionerad bonde mitt i skördens hetta, och han får lära sig allt kring tomatodling.
16 nov
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Upplev hur en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka tillagas, medan Thomas Sjögren delar sina bästa tips för att få ut det mesta av skogens skatter.
16 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
16 nov
Ainsley's Taste of Malta, Säsong 1
Ainsley fortsätter sin resa i centrala Malta och börjar dagen med att utforska den antika staden Mdina. Han lär sig laga en traditionell maträtt med Maltas matlagningslegend Pippa och provar på glasblåsning.
16 nov
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 2
Stanley finner sina rötter i Kalabrien, en vacker men historiskt orolig region i södra Italien. En släktträff blir en inspirerande och oförglömlig måltid.
16 nov
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 2
Sardinien har inte bara en unik natur utan även en lång och dramatisk historia. Präglad av det karga landskapet och det råa havet bjuder området på ett varierat kök med fisk och skaldjur som grundpelare. : Sardinien.
16 nov
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker
Dante Zia bakar en läcker Apple Olive Oil Cake som han tar med sig till en lokal tomatfarm för att bjuda arbetarna på. Där möter han en passionerad bonde mitt i skördens hetta, och han får lära sig allt kring tomatodling.
17 nov
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Upplev hur en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka tillagas, medan Thomas Sjögren delar sina bästa tips för att få ut det mesta av skogens skatter.
17 nov
Malaysia Gourmet with Justine Schofield, Säsong 1
Detta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah, följt av förberedningen av läckra malaysiska frukostnudlar. Justine utforskar Penang Hill innan hon njuter av kock Christopher Wans Sarawak Laksa.
17 nov
Matglädje med Ayla, Säsong 2
Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
17 nov
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 1
Vilka är de bästa råvarorna för en lyckad semester? Det visar Michel Roux oss i dagens avsnitt. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.
17 nov
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 1
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.
17 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
17 nov
Malaysia Gourmet with Justine Schofield, Säsong 1
Detta avsnitt inleds med en uppfriskande soluppgångsvandring upp till Ria Lookout i Sabah, följt av förberedningen av läckra malaysiska frukostnudlar. Justine utforskar Penang Hill innan hon njuter av kock Christopher Wans Sarawak Laksa.
17 nov
Matglädje med Ayla, Säsong 2
Ayla Canpunar tar oss med in i köket där hon lagar härliga och fräscha rätter inspirerad av sina turkiska rötter.
17 nov
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 1
Vilka är de bästa råvarorna för en lyckad semester? Det visar Michel Roux oss i dagens avsnitt. Senare beger han sig till kuststaden Grau de Roi och äter den traditionella fiskgrytan från regionen Bouillabaise.
17 nov
Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 1
Vilken är den mest perfekta honungen att ha i sin matlagning? Just det är Michel Roux på jakt efter idag. Han visar dessutom en ratatouille som kan ätas både varm och kall. Till avslutning är frukt i fokus när han avnjuter desserten Pain Perdu.