Upphovsland: Sverige
1. Foccaciabröd och sparrisoppa
Avsnitt 1 - Foccaciabröd och sparrisoppa, Säsong 1
Fabian lagar en magisk vårrätt, värmande sparrissoppa och plockar vilda örter på Rosendals trädgård som han använder på en vedugnsbakad Foccacia.
2. Flatbreadpizzor med olika toppings
Avsnitt 2 - Flatbreadpizzor med olika toppings, Säsong 1
I detta avsnittet får vi följa med när Fabian lagar tre magiska flatbreadpizzor i vedugn.
3. Sockerstekt skrei med Ängamat
Avsnitt 3 - Sockerstekt skrei med Ängamat, Säsong 1
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
4. Fabians gröna Moules Mariniere
Avsnitt 4 - Fabians gröna Moules Mariniere, Säsong 1
Fabians variant av Moules Mariniere är mycket grönare och innehåller både grädde, spenat och grön chili. I detta avsnitt lär ni er hur ni tillagar denna rätt.
5. Reuben Sandwich
Avsnitt 5 - Reuben Sandwich, Säsong 1
Finns de något godare än en riktigt bra macka? Fabian gör en växtbaserad pastrami med portabellosvamp och monterar mackan med massor av ost och surkål.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback