Upphovsland: Sverige
1. Glödbakad fisk med sotad vitkål och höstäpple
Avsnitt 1 - Glödbakad fisk med sotad vitkål och höstäpple, Säsong 1
Fisken tillagas på träplanka över öppen eld och vitkålen läggs hel på den glödande kolen. Njut av denna härliga vinterrätt tillsammans med goda vänner.
2. Raggmunkar med trollkräm
Avsnitt 2 - Raggmunkar med trollkräm, Säsong 1
Trollkräm är en gammal norsk tradition där äggvita, socker och frysta lingon vispas ihop. Servera som dessert, mellanmål eller topping. I den här videon visar Lena Flaten också hur man gör matiga raggmunkar i våffeljärn.
3. Långkok på älg med varm sallad
Avsnitt 3 - Långkok på älg med varm sallad, Säsong 1
Förberedelserna är a och o när du ska laga riktigt god mat utomhus. I den här videon får du lära dig hur du kan göra en riktigt god middag över öppen eld genom att kombinera nylagat och uppvärmt.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback