Upphovsland: Sverige
1. Björn i Härjedalen
Avsnitt 1 - Björn i Härjedalen, Säsong 1
Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
2. Ostron i Bohuslän
Avsnitt 2 - Ostron i Bohuslän, Säsong 1
Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.
3. Ripa i Kiruna
Avsnitt 3 - Ripa i Kiruna, Säsong 1
Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
4. Gotländsk tryffel
Avsnitt 4 - Gotländsk tryffel, Säsong 1
För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
5. Vild lök på Österlen
Avsnitt 5 - Vild lök på Österlen, Säsong 1
Smakresan fortsätter söderut. På Österlen sägs att det finns vilt blommande lök och vi får se om Anders lyckas hitta den.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback