Upphovsland: Kanada
1. Warhol Soup
Avsnitt 1 - Warhol Soup, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om Campbells grönsakssoppa, godistuggummi, kanadensisk whiskey och brioche.
2. The Big Apple
Avsnitt 2 - The Big Apple, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om spenatpaj, pepparkakor, italienska glassbakelser och äppeljuice.
3. A Griller Thriller
Avsnitt 3 - A Griller Thriller, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker; müslibars, grillgrönsaker, mögelost och riskakor.
4. Pasta the Ice Cream
Avsnitt 4 - Pasta the Ice Cream, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om chokladglasstrutar, läskedrycker, pasta och tuggummi.
5. Rökt lax
Avsnitt 5 - Rökt lax, Säsong 1
Teamet åker till ett rökeri för att ta reda på hur färsk lax omvandlas till en delikatess. Senare ser de hur äkta förtillverkad ravioli produceras.
6. Sött som socker
Avsnitt 6 - Sött som socker, Säsong 1
I det här programmet får man veta hur socker produceras från odling till tallrik och hur tortilla görs.
7. Crunch Time
Avsnitt 7 - Crunch Time, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker. Idag handlar det om vodkavirke, italienska våffelkakor, buffalo wings och kolatårta.
8. Uppvispat
Avsnitt 8 - Uppvispat, Säsong 1
Ta reda på hur mycket krabbkött som finns i crabsticks och gör ett besök på Campbell-fabriken för att se hur de gör sina soppor.
9. En smak av Indien
Avsnitt 9 - En smak av Indien, Säsong 1
En närmare titt på de många sätt sojabönor kan användas på, tofuns hemligheter avslöjas och hur görs egentligen den italienska favoriten biscottikex?
10. Insyltad
Avsnitt 10 - Insyltad, Säsong 1
Ta reda på hur rabarber- och jordgubbssylt tillverkas och hur en fabrik pressar tre miljoner tomater per dag för att göra pastasås.
11. From Toffee to Coffee
Avsnitt 11 - From Toffee to Coffee, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om toffee av toppkvalitet, pesto, kaffebönor och rymdris.
12. Oliver på burk
Avsnitt 12 - Oliver på burk, Säsong 1
Följ fyllda manzanillaolivers väg från trädgren till burk och se hur drickbar probiotisk yoghurt produceras.
13. Holy Pierogy
Avsnitt 13 - Holy Pierogy, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om cheesecake, piroger, smörgåsglassar och marmelad.
14. Flour Power
Avsnitt 14 - Flour Power, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker, så som tranbärstäckt getost, jordgubbsfylld mördegskaka, malt vete och matjesill.
15. Mat på hög höjd
Avsnitt 15 - Mat på hög höjd, Säsong 1
Hur produceras flygplansmat som ska ätas på hög höjd? Se också hur den eviga New York-favoriten bagels tillverkas.
16. Full Steam Ahead
Avsnitt 16 - Full Steam Ahead, Säsong 1
En titt på hur vår mest omtyckta mat görs i matfabriker. Idag handlar det om raketgodis, chokladöverdragna blåbär och anka med apelsinsås.
17. Avsnitt 17
Avsnitt 17, Säsong 1
En närmare titt på isglassar, parmesanost, kex med banan och choklad och crostini.
18. Het potatis
Avsnitt 18 - Het potatis, Säsong 1
Den anspråkslösa potatisen är en stapelföda över hela världen. Hur produceras den användningsbara rotfrukten? Se hur varm choklad tillverkas.
19. Sött och salt, nötter och brownies
Avsnitt 19 - Sött och salt, nötter och brownies, Säsong 1
Se hur beroendeframkallande rostade jordnötter, krämiga mangosmoothies och syndigt goda veganska brownies görs från början till slut.
20. Magnifik mousse
Avsnitt 20 - Magnifik mousse, Säsong 1
I detta avsnitt kollar man upp hur icke-kolsyrat mineralvatten massproduceras och hur kokosmoussetårtor tillverkas.
21. Like Momma Makes
Avsnitt 21 - Like Momma Makes, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker, så som djupfrysta pizzor, bredbart smör, organisk svamp och minipajer.
22. Avsnitt 22
Avsnitt 22, Säsong 1
Idag handlar det om yoghurt, påsar med torkad frukt, ekologiska kex för barn och vegetariska hamburgare.
23. Gone Fishing
Avsnitt 23 - Gone Fishing, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker, bland annat regnbågsforell, rostade cashewnötter, skivade äpplen och ryggbacon.
24. This Is Toast
Avsnitt 24 - This Is Toast, Säsong 1
I dagens program visas hur pekannötter förvandlas till smörtäckt pralinchoklad och hur iskuber massproduceras.
25. The Cream of the Crop
Avsnitt 25 - The Cream of the Crop, Säsong 1
En titt på hur vår favoritmat framställs i matfabriker. Idag handlar det om organisk mjölk, kikärtor, samosa och mini petit-chouer.
26. I växthuset
Avsnitt 26 - I växthuset, Säsong 1
Ta reda på varför tomaterna du köper alltid smakar likadant och ser likadana ut och få kunskap om hur minttabletter tillverkas.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback