1. Bangalore
Avsnitt 1 - Bangalore, Säsong 1
Luke beger sig till staden Bangalore i södra Indien, där han besöker MTR, ett av de äldsta kaféerna i staden. Han lär sig att göra idli och träffar en vän för att utforska nattmarknaderna.
2. Coimbatore, Tamil Nadu och Thrissur Kerala
Avsnitt 2 - Coimbatore, Tamil Nadu och Thrissur Kerala, Säsong 1
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
3. Kochi, Kerala och Kerala Backwaters
Avsnitt 3 - Kochi, Kerala och Kerala Backwaters, Säsong 1
Luke besöker hamnstaden Kochi, Kerala, där han utforskar de ikoniska kinesiska fiskenäten, tvättar på det gamla viset och lagar en berömd rätt. Han lämnar sedan staden för att uppleva lokala fisketekniker.
4. Thekkady, Kerala oh Madurai, Tamil Nadu
Avsnitt 4 - Thekkady, Kerala oh Madurai, Tamil Nadu, Säsong 1
Luke besöker de frodiga kryddodlingarna i Thekkady och utforskar sedan Madurai, det andliga hjärtat av Tamil Nadu, för att hitta dolda pärlor med hjälp av en lokal matjournalist.
5. Chettinad, Kymbakonam and Pondicherry
Avsnitt 5 - Chettinad, Kymbakonam and Pondicherry, Säsong 1
Luke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
6. Pondicherry, Chennai and Diwali
Avsnitt 6 - Pondicherry, Chennai and Diwali, Säsong 1
Luke utforskar den franska matkulturen i Pondicherry med kocken Jay. Sedan hittar han kulinariska skatter i Chennai och avslutar sin resa i södra Indien med ett gnistrande Diwali-firande.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback