Upphovsland: Sverige
1. Flodens lax och vilda örter
Avsnitt 1 - Flodens lax och vilda örter, Säsong 1
Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen? Emelie och Mattias lagar mat över öppen eld vid floden Ätran i Falkenberg. Idag blir det grillad lax med färskost och örter från omgivningen.
2. Lamm och vilda smaker på fårfarmen
Avsnitt 2 - Lamm och vilda smaker på fårfarmen, Säsong 1
Kan vilda örter och lokal lammkött skapa en perfekt smakupplevelse? Dagens destination är Öströö fårfarm. Mattias grillar lammracks med en pesto av vildplockade örter, medan Emelie tillagar en rabarberchutney.
3. Tacos på rödspätta vid stranden
Avsnitt 3 - Tacos på rödspätta vid stranden, Säsong 1
Hur smakar tacos när rödspättan grillas på stranden och örterna plockas runtomkring? På Olofsbos strand förbereder Mattias och Emelie en tacomiddag med grillad rödspätta, strandens örter och nybakat bröd - perfekt i solnedgången.
4. Rådjur och öl i granskogen
Avsnitt 4 - Rådjur och öl i granskogen, Säsong 1
Vilken öl passar bäst till en lyxig rådjurstartar lagad i skogen? Emelie besöker Pine Ridge Brewery för att hitta rätt öl till en rådjurstartar med rökt majonnäs, enbär och picklade granskott.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback