Upphovsland: Danmark
1. Rotselleri - en tacksam knöl
Avsnitt 1 - Rotselleri - en tacksam knöl, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med rotselleri som bas. Saltbakad, stekt och i soppa.
2. Endive - bitter och förbisedd
Avsnitt 2 - Endive - bitter och förbisedd, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med endiver som bas. Brässerad, i sallad och i tårtform.
3. Purjolök - en väääldigt lång lök
Avsnitt 3 - Purjolök - en väääldigt lång lök, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med purjolök som bas. Som soppa, stuvad och i tornado-form.
4. Gulbeta - rödbetans bortglömda kusin
Avsnitt 4 - Gulbeta - rödbetans bortglömda kusin, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med gulbeta som bas. Kokt, glaserad och i sallad.
5. Fänkål - gör som med anklår, confitera!
Avsnitt 5 - Fänkål - gör som med anklår, confitera!, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med fänkål som bas. Confiterad, som marmelad och i siciliansk sallad.
6. Sparris - du känner igen den på knäcket
Avsnitt 6 - Sparris - du känner igen den på knäcket, Säsong 1
Grönsakskockarna Knoll och Abi bjuder på matlagning och attityd, denna gång med sparris som bas. I sallad med rökt ost, stekt med koriandersåsen zhug eller serverad med gribiche, en fransk, grön äggsås.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback