Upphovsland: Storbritannien
1. Orvieto
Avsnitt 1 - Orvieto, Säsong 1
Nisha Katona reser till Italien för att upptäcka de dolda kulinariska skatterna. I Orvieto upptäcker hon "gallina 'mbriaca", dessutom lär hon sig att laga lokala rätter.
2. Bari
Avsnitt 2 - Bari, Säsong 1
Nisha Katona reser till Bari i regionen Puglia, där hon upptäcker orecchiette con cima di rapa och scaligiozi. Senare lagar hon en maträtt med musslor.
3. Sulmona
Avsnitt 3 - Sulmona, Säsong 1
Nisha Katona avslöjar specialiteterna från Sulmona i Abruzzo, inklusive pasta med tomatsås och ett lokalt kaffe som är en hyllning till poeten Ovidius.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
I den toskanska hamnstaden Livorno lagar Nisha Katona en fiskgryta med fänkål och vitt vin inspirerad av platsen.
5. Lecce
Avsnitt 5 - Lecce, Säsong 1
I Lecce provar Nisha salsiccia salentina och bröd med en mängd lokala råvaror innan hon tillagar en köttbiff inspirerad av hennes läckra upptäckter.
6. Syracuse
Avsnitt 6 - Syracuse, Säsong 1
I Syracuse provsmakar bland annat Nisha "tonno al agrodolce" innan hon tillagar fisk med en apelsinsallad, inspirerad av hennes upptäckter.
7. Campobasso
Avsnitt 7 - Campobasso, Säsong 1
I Campobasso serveras Nisha "la pampanella moderna", snacks gjort av fläskkött. Senare tillagar hon upp en maträtt inspirerad av sina upptäckter.
8. Viterbo
Avsnitt 8 - Viterbo, Säsong 1
Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.
9. Catania
Avsnitt 9 - Catania, Säsong 1
Programledaren och kocken Nisha Katona reser till mindre och okända delar av Italien för att utforska olika tolkningar av pizzor och pastarätter.
10. Lucca
Avsnitt 10 - Lucca, Säsong 1
I Lucca provar Nisha en soppa som firar olivskörden samt en rätt som liknar ravioli. Därefter lagar hon en egen grönsaksoppa inspirerad av upptäckterna.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback