Upphovsland: Australien
1. Alice Springs
Avsnitt 1 - Alice Springs, Säsong 1
Adams och Pohs uppdrag börjar passande nog i landets centrum vid en av dess mest respekterade platser: Uluru.
2. Darwin-Kakadu
Avsnitt 2 - Darwin-Kakadu, Säsong 1
Adam och Poh utforskar de tre stora tidsepokerna av australiensisk mat när de besöker Northern Territory. De djupdyker i hur maten från First Nations, kolonisatörer och moderna mångkulturella bosättare har påverkat den australiensiska matkulturen.
3. Gippsland
Avsnitt 3 - Gippsland, Säsong 1
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek.
4. Regional Victoria, Ballarat
Avsnitt 4 - Regional Victoria, Ballarat, Säsong 1
Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.
5. Launceston, Tasmanien
Avsnitt 5 - Launceston, Tasmanien, Säsong 1
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör.
6. Södra Australien
Avsnitt 6 - Södra Australien, Säsong 1
Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt.
7. Sydney
Avsnitt 7 - Sydney, Säsong 1
Adam och Poh besöker Sydney och lär sig mer om vad som gör staden speciell. De träffar australiska ikoner, provar legendariska rätter och försöker laga något väldigt ambitiöst.
8. Canberra
Avsnitt 8 - Canberra, Säsong 1
Adam och Pohs resa för att hitta de mest ikoniska australiska rätterna når sitt slut i huvudstaden Canberra. Under sitt besök testar de demokratin genom att mäta allmänhetens åsikter om en viktig måltid.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback