Upphovsland: Kanada
1. The Best Light Recipe
Avsnitt 1 - The Best Light Recipe, Säsong 2
Här testas det lättare versioner av fet mat från kokboken Best Light Recipe.
2. Essentials of Italian Cooking
Avsnitt 2 - Essentials of Italian Cooking, Säsong 2
Anna och Kristina reser till Toscana i Italien för att ta reda på om en klassisk italiensk kokbok verkligen har autentiska recept.
3. The French Laundry
Avsnitt 3 - The French Laundry, Säsong 2
Anna och Kristina testar The French Laundy Cookbook.
4. Campground Cookery
Avsnitt 4 - Campground Cookery, Säsong 2
Anna och Kristina lagar sju rätter över en träbrasa och så blir det ett knivkastartest.
5. Mexican Kitchen
Avsnitt 5 - Mexican Kitchen, Säsong 2
Kockarna Anna och Kristina tar sig an en maträtt som är så pass svår och tidskrävande, att till och med erfarna mexikanska kockar vägrar att göra den.
6. Nigella Express
Avsnitt 6 - Nigella Express, Säsong 2
Sex snabba recept efter en lång arbetsdag, lagade med hjälp av kokboken Nigella Express.
7. Deceptively Delicious
Avsnitt 7 - Deceptively Delicious, Säsong 2
En kokbok visar vägen till hur man bäst gömmer grönsaker i barnvänlig mat.
8. O Magazine Cookbook
Avsnitt 8 - O Magazine Cookbook, Säsong 2
Recepten i detta avsnitt kommer från underhållningsbranschens mäktigaste kvinnas tidskrift.
9. The Joy of Cooking
Avsnitt 9 - The Joy of Cooking, Säsong 2
Kockarna använder sig av en 75 år gammal kokbok som har recept och lösningar för allt tänkbart.
10. Thai Food
Avsnitt 10 - Thai Food, Säsong 2
Anna och Kristina testar en episk thaikokbok och de tar reda på hur man tar bort en ananas hårda kärna.
11. Garlic, Garlic, Garlic
Avsnitt 11 - Garlic, Garlic, Garlic, Säsong 2
Nu tar kockarna fram en kokbok i vilken alla recept innehåller vitlök och man jämför en press med den vanliga kökskniven.
12. Jewish Home Cooking
Avsnitt 12 - Jewish Home Cooking, Säsong 2
Anna och Kristina vågar sig på att laga mat åt en berömd kosher-kock från New York.
13. Vegetarian
Avsnitt 13 - Vegetarian, Säsong 2
Recept från Good Housekeeping hur dålig getost undviks.
14. Fat
Avsnitt 14 - Fat, Säsong 2
En kokbok förespråkar animaliskt fett och Anna och Kristina friterar några chokladkakor.
15. The Best of the Best and More
Avsnitt 15 - The Best of the Best and More, Säsong 2
Anna och Kristina testar den klassiska kokboken Best of Bridge med hamburgersoppa och kyckling.
16. The Cake Bible
Avsnitt 16 - The Cake Bible, Säsong 2
Kockarna Anna och Kristina tar sig an sin största utmaning hittills - att baka och dekorera en bröllopstårta.
17. Barefoot Contessa
Avsnitt 17 - Barefoot Contessa, Säsong 2
Kockarna lagar mat med recept från Ina Gartens kokbok barefoot Contessa och så testar de olika shakers.
18. Entertaining with Booze
Avsnitt 18 - Entertaining with Booze, Säsong 2
Anna och Kristina försöker sig på att tillaga en måltid med olika rätter, där varje recept innehåller alkohol som ingrediens.
19. Flexitarian Cooking
Avsnitt 19 - Flexitarian Cooking, Säsong 2
En maträtt som tillfredsställer både köttätare och vegetarianer.
20. Small Bites
Avsnitt 20 - Small Bites, Säsong 2
Anna och Kristina testar recept från en hors d'oeuvres-kokbok och följer mottot 'när livet ger dig citroner, testa citronpressare'.
21. Chinese Kitchen
Avsnitt 21 - Chinese Kitchen, Säsong 2
Anna och Kristina får en grundläggande kurs i hur man lagar äkta kinesisk mat.
22. Alenia
Avsnitt 22 - Alenia, Säsong 2
Anna och Kristina tar sig an en rätt från en hypertrendig restaurang, som är listad som den sjunde bästa i världen.
23. Gourmet Magazine
Avsnitt 23 - Gourmet Magazine, Säsong 2
Gourmet Magazine är satt på prov av en väldigt tjurig kock.
24. Cowboy in the Kitchen
Avsnitt 24 - Cowboy in the Kitchen, Säsong 2
Anna och Kristina lagar mat åt en äkta förrådsvagnskock från Texas och cowboys hjälper till med att välja ut det bästa köttet.
25. A Good Catch
Avsnitt 25 - A Good Catch, Säsong 2
En kokbok som fokuserar på mat gjord på hållbart fångade skaldjur och fisk.
26. Chef Daniel Boulud Cooking in NYC
Avsnitt 26 - Chef Daniel Boulud Cooking in NYC, Säsong 2
Nu lagar Anna och Kristina mat åt tre kockar och använder sig av Daniel Bouluds kokbok och så de testar olika sorters senap.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback