1. Burma
Avsnitt 1 - Burma, Säsong 1
Följ med Anthony Bourdain på en resa genom Burmas grönskande landskap. Längs vägen provar han landets kulinariska specialiteter. Anthony lär sig även om den brittiska kolonialtiden, militärregimen och den ekonomiska utvecklingen i landet.
2. Los Angeles
Avsnitt 2 - Los Angeles, Säsong 1
Upplev matkulturen i Koreatown, Los Angeles. Här drabbades många av våldsamma kravaller 1992. De utbröt efter att fyra poliser frikändes från anklagelser om misshandel i samband med gripandet av Rodney King, en svart man på permission.
3. Colombia
Avsnitt 3 - Colombia, Säsong 1
I Colombias huvudstad Bogotá provar Anthony Bourdain lokala maträtter och besöker färgsprakande marknader där det säljs frukt, grönsaker och fisk. Anthony sätter sig även i ett plan med spartansk komfort och upplever landet från ovan.
4. Kanada
Avsnitt 4 - Kanada, Säsong 1
Den hängivna matälskaren Anthony Bourdain utforskar Kanadas matkultur och friluftsliv. Han åker på fisketur och prövar bäverkött. I Québec berättar Anthony om stadens historia, om det franska arvet och språket.
5. Marokko
Avsnitt 5 - Marokko, Säsong 1
Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Forfattere som Burrou...
6. Libyen
Avsnitt 6 - Libyen, Säsong 1
I Libyens huvudstad Tripoli besöker Anthony Bourdain marknader, upplever café-kulturen, provar lokala maträtter och deltar i firandet av Muhammeds födelsedag. Han träffar flera människor som berättar om behovet att roa sig och njuta av livet.
7. Peru
Avsnitt 7 - Peru, Säsong 1
I Peru får Anthony Bourdain sällskap av kocken Eric Ripert och tillsammans ger de sig ut för att söka efter en unik kakaoböna. Resan inleds i huvudstaden Lima, vars kulinariska utbud betraktas som ett av de mest intressanta i Sydamerika.
8. Kongo-Kinshasa
Avsnitt 8 - Kongo-Kinshasa, Säsong 1
Anthony Bourdain färdas genom Kongo-Kinshasa och bekantar sig med landets matkultur och historia. Utmed Kongofloden upplever han akrobatiskt fiske och teamet försöker tillaga en middag i kolmörker.
The conversations about food are fun, especially when they contain uncommon ingredients or require specific ways of eating. However, the conversations about the cultures from which they come are as rich as the cuisine.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback