1. Vin i Barossa Valley
Avsnitt 1 - Vin i Barossa Valley, Säsong 1
Justine reser till Barossa Valley Wine Company för att smaka på några av deras läckra viner och matcha hennes favoriträtter till dem.
2. Rödbetsrisotto med feta och hasselnötter
Avsnitt 2 - Rödbetsrisotto med feta och hasselnötter, Säsong 1
Justine fortsätter sitt kulinariska äventyr och träffar kocken Cullum Hann på hans nya restaurang Lou's Place. Cullum gör en av menyfavoriterna, rödbetsrisotto med fetaost och hasselnötter.
3. Pocherade persikor
Avsnitt 3 - Pocherade persikor, Säsong 1
Justine reser till en vacker fruktträdgård för att göra pocherad persika med nyplockad frukt. Justine fortsätter sin resa genom Barossa Valley och träffar köksmästaren Derek Salmon.
4. Grillad nektarin och halloumi
Avsnitt 4 - Grillad nektarin och halloumi, Säsong 1
Enkelt är bäst i dagens avsnitt av Barossa där det serveras färsk grillad nektarin och halloumi toppad med honung. Nästa på menyn är möra och saftiga Shaved Beef Cheeseburgers, följt av vinprovning med Roxy.
5. Gott vin och härlig mat
Avsnitt 5 - Gott vin och härlig mat, Säsong 1
I dagens avsnitt av Barossa tar Justine en tur runt vingården med Roxy och för att ta reda på vad för typ av mat som passar med ett glas rött. När det finns gott vin finns det bra mat.
6. Sauerkraut rostad macka
Avsnitt 6 - Sauerkraut rostad macka, Säsong 1
I dagens avsnitt av Barossa besöker Justine Steiny's Traditional Mettwurst för att göra den ultimata tyskinspirerade Mettwurst & Sauerkraut Toasted Sandwich. Adam Swanson går med Justin för att göra sin berömda West Fried Chicken Burger.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback