1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 5
Denna gång är olika sorters kål huvudråvara. Det vankas såväl kåldolmar, som kålsallader, brunkål och toskansk grönsakssoppa. Grundförutsättningarna för riktigt god mat är som alltid gott om tid, ett gott handlag och goda råvaror.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 5
Denna gång med oxkött som huvudråvara. Mört och långkokt oxkött i fyra gryträtter från olika delar av världen.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 5
Rustik matlagning med Camilla Plum. Denna gång med våra egna breddgraders rotfrukter som huvudråvara. Persiljerot, palsternacka, morot, rödbetor, svartrötter och andra läckerheter.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 5
Denna gång en sopp-special. Fisksoppa, mussel- och potatissoppa och en vietnamesisk soppa.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 5
Långkok på de billigare köttbitarna från kyckling, får, anka och gris.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 5
Denna gång med fokus på fisk som huvudråvara. Gravad fisk, liksom stekt och ugnsstekt, fiskbiffar, fiskfrikadeller och annat smått och gott.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 5
Denna gång olika rätter med bönor, ärtor och linser som huvudråvara. Falafel, bönsallad, indisk dhal med mera.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 5
Denna gång är inälvor huvudråvara. Något som många rynkar på näsan åt, men som andra uppfattar som rena delikatesserna, som till exempel hjärta, tunga och njure.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 5
Äpplen är en utomordentlig råvara i både det söta och det salta köket menar Camilla Plum och bjuder på äppelfläsk, smöräpplen och äppelkaka.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback