1. Jeong Kwan
Avsnitt 1 - Jeong Kwan, Säsong 3
I Sydkorea ser den buddistiska nunnan Jeong Kwan matlagning som en andlig övning. Men hennes mat imponerar på några av världens bästa kockar.
2. Vladimir Mukhin
Avsnitt 2 - Vladimir Mukhin, Säsong 3
På White Rabbit i Moskva får restauranggästerna stifta bekantskap med det äkta ryska köket, när kocken Vladimir Mukhin ger traditionella rätter en mordern prägel.
3. Nancy Silverton
Avsnitt 3 - Nancy Silverton, Säsong 3
Driven av sitt brinnande intresse för deg byggde den prisbelönta Los Angeles-kocken Nancy Silverton upp ett brödimperium, för att sedan bli mozzarellaexpert.
4. Ivan Orkin
Avsnitt 4 - Ivan Orkin, Säsong 3
Efter en lång romans med det japanska köket började New York-kocken Ivan Orkin ett nytt liv som ramen-stjärna - och umani-mästare.
5. Tim Raue
Avsnitt 5 - Tim Raue, Säsong 3
Efter en stökig ungdomstid på Berlins gator vände kocken Tim Raue upp och ner på stadens matvärld och tilldelades två Michelinstjärnor tack vare sina provokativa smaker.
6. Virgilio Martinez
Avsnitt 6 - Virgilio Martinez, Säsong 3
Med ovanliga ingredienser från Peru skapar kocken Virgilio Martinez fantastiska ätbara ekosystem på sin innovativa restaurang Central.
Det här är inte bara matlagning. Det är konst i sin renaste form.
...at its best, Chef's Table goes to great lengths to present unique and compelling points of view from all over the world.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback