1. Vietnam
Avsnitt 1 - Vietnam, Säsong 1
Diana Chan gör en djupdykning i det nyttiga och smakrika vietnamesiska köket. Med hjälp av en god vän lagar hon både läckra kötträtter, pannkakor och efterrätter.
2. Thailand
Avsnitt 2 - Thailand, Säsong 1
Diana tar med oss till sin thaimat-mentor som demonstrerar balansen mellan salt, sött och surt. Diana försöker återskapa en rätt som hon ätit under en resa, gul curry med krabba och nudlar.
3. Japan
Avsnitt 3 - Japan, Säsong 1
Som en introduktion till japansk mat delar Diana med sig av sitt recept på okonomiyaki, en rätt som kan tillredas med ingredienser du hittar i kylskåpet och skafferiet. Hon besöker Mr Miyagi som är kock och äger en populär restaurang i Melbourne.
4. Norra Indien
Avsnitt 4 - Norra Indien, Säsong 1
I Indien varierar maträtterna mellan de olika regionerna, så Diana fokuserar på nordindisk mat och börjar med att laga lamm-korma. Hon får lära sig ett recept på bengalisk fiskcurry innan hon serverar en söt rispudding som kallas kheer.
5. Kina
Avsnitt 5 - Kina, Säsong 1
Det här avsnittet tar sin början på Flower Drum, en kantonesisk restaurang i hjärtat av Chinatown i Melbourne. Med hjälp av den tidigare MasterChef-deltagaren Karlie Verkerk lagar Diana mangopudding och kycklinggrytan pak cham kai.
6. Singapore
Avsnitt 6 - Singapore, Säsong 1
I Singapore delar Sashi Cheliah med sig av sitt Indieninspirerade recept på biryani och sitt recept på fish head curry som är inspirerat av såväl det indiska som det kinesiska köket. Diana lagar en nudelrätt som är gjord på hemmagjord räkbuljong.
7. Korea
Avsnitt 7 - Korea, Säsong 1
Koreansk mat har blivit ganska etablerad i det australiska köket, men det finns så många maträtter att prova på. Diana får en introduktion till fermentering av kimchi innan hon lagar den smakrika och nyttiga koreanska rätten vegetarisk bibimbap.
8. Indonesien
Avsnitt 8 - Indonesien, Säsong 1
Indonesiska smaker är utbredda i hela Asien, allt från satay till rendang och nasi goreng. Diana visar oss sin favoriträtt, en stark indonesisk sambal matah som serveras på helgrillad snapper i bananblad.
9. Södra Indien
Avsnitt 9 - Södra Indien, Säsong 1
Sydindisk mat är känd för sina frukter och grönsaker från regionen. Sarah Todd, som har öppnat två restauranger i Indien, lagar sin vindaloo pork ribs. Diana står för en efterrätt fylld med karamelliserad banan.
10. Malaysian
Avsnitt 10 - Malaysian, Säsong 1
I det sista avsnittet söker Diana inspiration från sina malaysiska rötter och bjuder in gäster till sitt kök. Tillsammans lagar de olika rätter, bland annat fiskbullar, laksa johor och churros av sötpotatis.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback