1. Regional Flavors
Avsnitt 1 - Regional Flavors, Säsong 41
Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Han besöker vägkrogar, drive-ins och hippa mathak, allt för att hitta USA:s mest intressanta och unika restauranger.
3. Meat and Heat
Avsnitt 3 - Meat and Heat, Säsong 41
Guy Fieri rullar in i ett undangömt paniniparadis i Chehalis, Washington. En koreansk plats i Brentwood, blir kryddig med sin kyckling och bulgogi. I Houston, kastar en grill joint Tex-Mex i mixen med tacos och jalapenokorv.
4. Sandwiches and Spice
Avsnitt 4 - Sandwiches and Spice, Säsong 41
En venezuelansk restaurang i Salt Lake City gör fantastiska arepas. Ett ställe i Nashville sätter sin twist på jamaicanska specialiteter.
5. Traditional Twists
Avsnitt 5 - Traditional Twists, Säsong 41
Ett funkigt ställe i Bend, Oregon, fyller sina bullar med oväntade smaker. En puertoricansk oas i Utah lagar äkta mofongo, och ett ställe i Nashville serverar koleldad pizza.
7. Tacos, Tots and Chops
Avsnitt 7 - Tacos, Tots and Chops, Säsong 41
Guy Fieri njuter av en rolig och mättande fiesta som börjar i Grand Junction, Colorado, där en pub serverar riktig Reuben. En plats i Salt Lake City förbättrar tacos och en upprörande förening i Nashville lagar specialiteter från Mellanöstern.
8. Classic and Comfort
Avsnitt 8 - Classic and Comfort, Säsong 41
I en klassisk, komfortfylld joyride hittar Guy Fieri mozzarellastavar och pommes frites på en retrorestaurang i Leavenworth. Hemfriterad kyckling och gryn i Draper, Utah och fantastisk köttfri chorizo på ett veganskt ställe i Nashville.
10. Chicken 'Cross the Globe
Avsnitt 10 - Chicken 'Cross the Globe, Säsong 41
Guy Fieri letar upp kyckling som inte ingår i en kedjan och börjar i Salt Lake City med en unik currykycklingblandning. I Albuquerque, steks kycklingen tillsammans med söta våfflor. I Grand Junction, Colorado. är den inbäddad i tacos med guacamole.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback