vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Fremtidens mad

Dela
Kød belaster klimaet og er en ineffektiv måde at få næring på. Så hvis der skal være mad nok i fremtiden, er der ingen vej uden om at finde nye proteinkilder. For Danmarks kødspiser nr. 1, gourmetkokken og stenaldermanden Thomas Rode, er tang, planteprotein og orme en trist erstatning for hans elskede kød. Så han opsøger forskere, der laver mad af melorme, bilaver og hanekamme, ærteprotein og tang.

Upphovsland: Danmark

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Fremtidens mad
1
1

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer