Upphovsland: USA
1. Det vilda Tasmanien
Avsnitt 1 - Det vilda Tasmanien, Säsong 2
Gordon Ramsay upptäcker det isolerade Tasmanien söder om Australiens fastland. Här utforskar han öns orörda natur, dyker efter kräftor i hajrika vatten, undviker giftormar i bushen på jakt efter lokala örter, fiskar forell och samlar in unik honung.
2. Sydafrikas vildmarker
Avsnitt 2 - Sydafrikas vildmarker, Säsong 2
Gordon Ramsay får se både noshörningar, giraffer, zebror och flodhästar i Sydafrikas dramatiska vildmark i KwaZulu-Natal. Här lär han sig tillaga zulukrigarnas traditionella rätter och hemligheterna bakom braai-grilltekniken.
3. Louisiana's Bayou Cuisine
Avsnitt 3 - Louisiana's Bayou Cuisine, Säsong 2
Gordon Ramsay reser till Louisiana för att lära sig cajunköket. Under resan ställs Ramsay mot farliga och delikata varelser ur allt från träskens djup till Mexikanska golfen. Klarar han utmaningen eller tar hans förmåga slut vid världens ände?
4. Sumatra's Stunning Highlands
Avsnitt 4 - Sumatra's Stunning Highlands, Säsong 2
Gordon Ramsays försök att bemästra världens kök leder honom till ön Sumatra, där han riskerar såväl säkerhet som stolthet för att finna de ingredienser han behöver.
5. Guyanas vilda djungler
Avsnitt 5 - Guyanas vilda djungler, Säsong 2
Gordon Ramsay beger sig in i Sydamerikas regnskogar för att studera Guyanas kulinariska rötter. Efter att ha släppts ner i djungeln från en helikopter jagar han kajman, fiskar piraya och tillverkar en egen pilbåge för att fiska arowana.
6. Indiens kryddmecka
Avsnitt 6 - Indiens kryddmecka, Säsong 2
Från södra Indiens kust till dess berg avslöjar kökschef Ramsey de komplexa smaker som gjort regionen känd som centrum för världens kryddhandel.
7. Norges vikingakök
Avsnitt 7 - Norges vikingakök, Säsong 2
Gordon Ramsay kanaliserar sin inre viking för att stå ut med iskylan i Norge i december och för att fånga vikingakökets gäckande smaker. Han dyker efter skaldjur i en isig fjord, fermenterar fisk och äter fårhjärna.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback