1. Venedig
Avsnitt 1 - Venedig, Säsong 2
Stanley Tucci börjar resan i Venedig där han utforskar stadens fascinerande matkultur som påverkats av dess marina läge, men även genom en lång historia av influenser från många delar av världen.
2. Piemonte
Avsnitt 2 - Piemonte, Säsong 2
Matkulturen i regionen Piemonte kan härledas till dess geografiska läge, men Stanley upptäcker en ny sorts kulinarisk revolution.
3. Umbrien
Avsnitt 3 - Umbrien, Säsong 2
Stanley upptäcker området som ibland kallas Italiens gröna hjärta, där skogens resurser präglat Umbriens unika kök.
4. London
Avsnitt 4 - London, Säsong 2
Emigrerande italienare har hjälpt till att göra det italienska köket omåttligt populärt jorden runt, inte minst i Stanleys hemstad London där varje region finns representerad på stadens restauranger.
5. Kalabrien
Avsnitt 5 - Kalabrien, Säsong 2
Stanley finner sina rötter i Kalabrien, en vacker men historiskt orolig region i södra Italien. En släktträff blir en inspirerande och oförglömlig måltid.
6. Kalabrien
Avsnitt 6 - Kalabrien, Säsong 2
Stanley finner sina rötter i Kalabrien, en vacker men historiskt orolig region i södra Italien. En släktträff blir en inspirerande och oförglömlig måltid. Del 6 av 8: Kalabrien.
7. Sardinien
Avsnitt 7 - Sardinien, Säsong 2
Sardinien har inte bara en unik natur utan även en lång och dramatisk historia. Präglad av det karga landskapet och det råa havet bjuder området på ett varierat kök med fisk och skaldjur som grundpelare. Del 7 av 8: Sardinien.
8. Ligurien
Avsnitt 8 - Ligurien, Säsong 2
Stanley besöker den italienska Rivieran, dit världens rika och berömda länge sökt sig tack vare dess skönhet. Men Ligurien är också präglat av svårtämjda förhållanden vilket påverkat områdets kök. Del 8 av 8: Ligurien.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback