Upphovsland: Australien
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Jimmy beger sig till de livliga Rapid Creek-marknaderna där han minglar med bönder och lokalbefolkning.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Smaker som väcker minnen finns på menyn när Jimmy Shu fortsätter att utforska Australien. Kändiskocken går bland annat på en grekisk festival samt finner ett indonesiskt kafé.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
Australiens norra territorium erbjuder landets bästa fisk och skaldjur. Krabbor, abborre och rökt krokodil är några av de saker som serveras av de skaldjurentusiaster Jimmy möter.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Kändiskocken Jimmy Shu tar en närmare titt på mattraditionerna hos de australiensiska ursprungsbefolkningarna och lär sig mer om både odling och jakt.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Jimmy fokuserar på gatumat och får bland annat testa på vietnamesiska bánh mì, thailändska fläskdelikatesser och kyckling från Västtimor.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
Gåsdumplings, grillad anka, oxbröst och malaysisk hemlagad mat är några av de rätter som serveras när kändiskocken Jimmy Shu letar efter Northern Territorys bästa kötträtt.
7. Dessert
Avsnitt 7 - Dessert, Säsong 1
Kändiskocken Jimmy Shu smakar de bästa desserterna i Australiens norra territorium. Han stannar vid chokladkaféet Bumble Bean Chocolates.
8. Taste of the Top End
Avsnitt 8 - Taste of the Top End, Säsong 1
Kändiskocken Jimmy Shu öppnar dörrarna till sin prisbelönta Hanuman-restaurang i Darwin, Australien. Han berättar om sin bakgrund och visar hur han gör sin favoriträtt från barndomen.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback