1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
I det tidiga 1900-talet mjölkade 150 000 mjölkbönder sina kor för hand, och sålde mjölken lokalt. I slutet av århundradet avlade de 15 000 bönder som var kvar kor som kunde producera 400 procent mer mjölk än sina föregångare.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Man ser närmare på framstegen inom fruktproduktionen. Hemvideos och arkivfoto visar hur denna revolution gick till och vilken påverkan livsmedelsaffärerna hade på små till medelstora odlare.
3. Wheat
Avsnitt 3 - Wheat, Säsong 1
Efter Andra världskriget blev Storbritanniens veteproduktion självförsörjande. Med hjälp av privat film och arkivfilm avslöjas hur veteproducenter i östra England gick från att använda hästar till maskiner i framställningen av mjöl.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Innan Andra världskriget var boskapsraserna hereford och aberdeen angus de två mest populära i köttproduktionen. Sedan dess har dessa två raser förändrats betydligt.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback