1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Leila Lindholm bjuder in grannarna till en grillfest med orientaliska influenser på gården. Det blir grillad marockansk lammstek, ljummen couscous med färska plommon och en riktigt kladdig chokladkaka med rosmaringlass och rostade pinjenötter.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Leila Lindholm tipsar om hur man för en relativt billig penning kan bjuda på lyxig skaldjursbuffé, gåslever och champagne. Reportern Mårten Andersson kollar in lyxiga kökstillbehör.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
Leila gör pizza, drinkar och en riktigt genuin dessert från Italien.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Det blir mat i kärlekens tecken. Leila Lindholm bjuder på förföriskt rosa drinkar och provencalsk lax till första dejten.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Leila Lindholm bjuder in farfar och farmor, föräldrar och systrar till allhelgonafirande. Det blir helstekt entrecote, potatisgratäng med rotselleri, kantareller och västerbottenost, och till dessert bjuds det på blåbärspaj med hemgjord vaniljsås.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
Kocken Leila Lindholm visar hur man snabbt får till en trerättersmiddag med drink och tilltugg för sina vänner en fredagskväll efter jobbet, utan att halvt slita ihjäl sig.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 1
Leila lagar den koreanska nationalrätten bi bim bap med kyckling, sushiris samt en rad tillbehör. Till dessert blir det bland annat kokoscrepes som Leila gör av färsk kokosnöt. Dessutom tipsar hon om dukningar med asiatiskt tema.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Leila Lindholm lagar hamburgare med bacon och cheddarost. Till dessert blir det en chocolate fudge sundae. Reportern Mårten Andersson lär sig allt om knivar av en knivspecialist.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 1
Leila bjuder hem vännerna på frukost. Det blir scones smaksatta med choklad och hallon, grekisk yoghurt med honung, björnbär och pistagenötter, varm getost med fransk sallad och en mango bellini med mousserande vin och mangopuré.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 1
Leila Lindholm lagar julmat på sitt eget lite otraditionella vis. Det blir en annorlunda glöggsangria och en marockansk lammgryta med saffran, mandel, kanel och aprikoser. Till desserten hämtar Leila inspiration från England.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback