1. Fårkött
Avsnitt 1 - Fårkött, Säsong 1
Kocken Christer Rødseth brinner för att minska matsvinnet. I Norge kastas över 35 miljoner kilo kött varje år och de norska fryshusen är fulla av fårkött. Gry och Kristofer Hivju får i uppdrag att få fårköttet tillbaka på det norska middagsbordet.
2. Bananer
Avsnitt 2 - Bananer, Säsong 1
Norske youtubern Noobwork får vetskap om vilka enorma mängder bananer som kastas i Norge. Han blir så upprörd att han bestämmer sig för att göra något åt det på sitt eget sätt.
3. Grönsaker
Avsnitt 3 - Grönsaker, Säsong 1
Ronny och hans flickvän Tuva får en chock när kocken Christer Rødseth städar deras kyl. När de ser hur mycket grönsaker som slösas bort bara för att de har fel form och storlek, bestämmer de sig för att göra något.
4. Bröd
Avsnitt 4 - Bröd, Säsong 1
Norska hushåll kastar 65 miljoner bröd varje år - en katastrof för planeten, säger kocken Christer Rødseth. På lång sikt är det inte hållbart att använda en kvadratmeter majsfält för att göra en limpa, när vi vet hur mycket som kastas.
5. Godis och läsk
Avsnitt 5 - Godis och läsk, Säsong 1
Massor av godis går direkt i soptunnan. Det är konsekvenserna av en avgift som Knut Arild Hareide, tidigare partiledare för Kristelig Folkeparti, själv kämpat för. Men nu vill han och hans fru göra något åt det.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback