1. Bio-Wein und Lamm
Avsnitt 1 - Bio-Wein und Lamm, Säsong 2
Idag möter Michel upp rosévinmakaren Raphael Pommery och lagar en fantastisk lunch med lamm och säsongens grönsaker. Slutligen besöker han Chaudron d'Or nougatverkstad för att sedan återvända till köket och tillaga en magisk dessert - Nougatglace med halloncoulis.
2. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 2 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Vad är egentligen en Bombe alaska? Svaret fås när Michel Roux inspireras av en glasstillverkare i Avignon och skapar den enkla, men spektakulära jordgubbsglassen Bombe Alaska. Senare bjuder Michel och Giselle in sina svärföräldrar på kalvtunga och den kalla såsen Gribiche, som avslutas med Michel...
3. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 3 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Michel Roux besöker ett vermouthdestilleri på den provensalska landsbygden för att därefter bjuda sin fru på pilgrimsmusslor med vitvinssås. Dessutom visar Michel upp två desserter att njuta av: Oreillettes och Crepes Suzette.
4. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 4 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
I dagens avsnitt tillaga Michel en vegetarisk paj, som serveras med harissasås. Senare lagar han en tomatveloute och besöker dessutom Morin chokladfabrik, där han bjuder in chokladmästaren Frank att göra en mille-feuilles på choklad och körsbär.
5. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 5 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Idag står skaldjur på menyn. Michel Roux tar emot en skaldjursleverans och skapar ett fantastiskt skaldjursfat med tre dippsåser. Hans fru Giselle visar hur man bakar de perfekta caneléerna, dessutom bjuds det på rosmarin- och apelsin marinerade persikor med smuliga vaniljkex - en smakupplevelse.
6. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 6 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Michel Roux tillagar i dagens avsnitt en kycklingfrikassé på rosévinsvinäger - som producerats i ett garage vid medelhavet. Dessutom visar han oss en tarte tatin av säsongens grönsaker. Kvällen avslutas på topp med en jordgubbssufflé.
7. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 7 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Michel Roux besöker en ekologisk nötköttsgård och bjuder därefter sin fru och en vän på nötkött och tomatsallad till lunch. Han provar jungfruolja i en fruktträdgård, som senare används i hans skaldjursspecial av bräserad bläckfisk. Och till avslutning, karamelliserade maränger tillsammans med cr...
8. Michel Roux's French Country Cooking
Avsnitt 8 - Michel Roux's French Country Cooking, Säsong 2
Michel Roux besöker michelinrestaurangen La Chassagnette. Han tillreder även ett snacks av zucchiniblommor och getost och beger sig därefter till Provence för att testa öl. Michel firar slutet av semestern med att bjuda in vänner till en grillfest. Där bjuds det bland annat på örtmarinerade lammb...
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback