1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 4
Bread recipe; liver pate; honey crusted ham; making the most of Norway's wild herbs.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 4
Brown cheese; roasted goat and sweet caramel ice cream.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 4
Wild herbs; Norwegian carpaccio; grilled sirloin with forest salad; roast with oxtail sauce.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 4
Surf-and-turf dish of redfish and langoustines cooked in lamb stock; grilling lamb over an open fire; dessert made from skyr, served with berries.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 4
Lamb dish; cooking salmon and vegetables in a geyser; salt-baked, herb-infused trout dish.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 4
Slow-cooked pig knuckle with malty, beer-flavored peas and spelt; inland fishing; salad of sprouting grains and pan-fried zander fish; malt shake; oven-baked pork roast with crackling.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 4
Lambs roam the mountain of Hallingskarvet and the valley of Hemsedal, Norway, during the summer; lamb carpaccio; lamb burger; slow-cooked lamb belly; lamb sirloin.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 4
The smokehouses of Western Norway; quick-cured lamb and trout with smoked apple; honey-glazed lamb served with cabbage salad; vanilla-infused rutabaga puree.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 4
Hot chocolate with saffron and orange cream; halibut with cocoa butter; dark chocolate cake and whipped milk chocolate with creme fraiche ice cream.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 4
Chicken with saffron and cinnamon; homemade marzipan; suckling pig with exotic spices, fruits and Madeira.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback