Upphovsland: Sverige
1. Thailaxsallad med risnudlar
Avsnitt 1 - Thailaxsallad med risnudlar, Säsong 1
Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras egna hemmakök. Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Först ut är Jonas Dahlbom Årets Kock 1996. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergf...
2. Street Food-macka på viltfärs
Avsnitt 2 - Street Food-macka på viltfärs, Säsong 1
Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras egna hemmakök. Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Turen har kommit till Karl Ljung Årets Kock 1999. Ett program från Ballingslöv. I samarbete me...
3. Asiatisk sallad med fläskkotlett
Avsnitt 3 - Asiatisk sallad med fläskkotlett, Säsong 1
Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras egna hemmakök. Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Turen har kommit till Jimmi Eriksson Årets Kock 2016. Ett program från Ballingslöv. I samarbet...
4. Stekt flankstek med ugnsbakad aubergine och rostad vitlök
Avsnitt 4 - Stekt flankstek med ugnsbakad aubergine och rostad vitlök, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Jonas Dahlbom Årets Kock 1996. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk & Co och Briscapo.
5. Hel kyckling i ugn med bräserad fänkål
Avsnitt 5 - Hel kyckling i ugn med bräserad fänkål, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Karl Ljung Årets Kock 1999. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk & Co och Briscapo.
6. Färsk rödspätta i ugn med rödbetor och pepparrotspotatis
Avsnitt 6 - Färsk rödspätta i ugn med rödbetor och pepparrotspotatis, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Jimmi Eriksson Årets Kock 2016. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk& Co och Briscapo.
7. Fishtacos med srirachamajonäs och picklad tomat
Avsnitt 7 - Fishtacos med srirachamajonäs och picklad tomat, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Jonas Dahlbom Årets Kock 1996. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk & Co och Briscapo.
8. Skaldjursröra deluxe på färsk hummer
Avsnitt 8 - Skaldjursröra deluxe på färsk hummer, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Karl Ljung Årets Kock 1999. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk & Co och Briscapo.
9. Smörstekt rotselleri med syrlig tomatsallad och riven parmesan
Avsnitt 9 - Smörstekt rotselleri med syrlig tomatsallad och riven parmesan, Säsong 1
Vad lagar kockarna egentligen när dom själva får välja? Vad är deras favoritmat och hur gör man deras recept? Signerat Jimmi Eriksson Årets Kock 2016. Ett program från Ballingslöv. I samarbete med Bergfalk & Co och Briscapo.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback