1. Delhi
Avsnitt 1 - Delhi, Säsong 1
Parveen hämtar inspiration från sin mamma och mormor när hon lagar traditionell indisk mat. Lamm bhuna och traditionella fruskosträtter från Dehli står på menyn.
2. Delhi
Avsnitt 2 - Delhi, Säsong 1
Parveen visar oss hur vi enkelt kan laga kryddiga lammburgare - det här är hennes version av chappal kebab.
3. Delhi
Avsnitt 3 - Delhi, Säsong 1
Vi följer med till Paraveens kök för att laga parathas, indiskt tunnbröd, med potatis- och blomkålsfyllning, serverat med gurka. Paraveen visar oss hur lätt det är att laga hemma.
4. Amritsar
Avsnitt 4 - Amritsar, Säsong 1
Parveen lagar gajar ka halwa, en fantastisk festrätt gjord på morötter. Hon fortsätter på samma stämningsfulla tema med en Diwali-middag hemma hos Gayatri Peshwaria i Amritsar.
5. Amritsar
Avsnitt 5 - Amritsar, Säsong 1
Nu är det dags för tarka daal, en vegansk och vegetariansk familjefavorit. Parveen visar oss också en enkel teknik för att laga chapati hemma, alltså osyrat indiskt bröd.
6. Jaipur
Avsnitt 6 - Jaipur, Säsong 1
Parveen lagar kryddmarinerade lammkotletter och visar oss vilka kryddor hon har i sin garam masala-mix.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Parveen lagar potatiskaka från Bombay med starkt kryddad chutney. Hon visar också hur man lagar godisklubbor av indisk glass-massa.
9. Mumbai
Avsnitt 9 - Mumbai, Säsong 1
Parveen besöker en ovanlig grönsaksmarknad i Mumbai och lagar hårt friterade okrachips med mangolassi. Kocken Vivek Singh välkomnar Parveen till sin London-restaurang.
10. Mumbai
Avsnitt 10 - Mumbai, Säsong 1
I det här avsnittet lagar Parveen äggröra och chai, saag aloo och hembakat naan.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback