vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Simon Hopkinson opened his first restaurant before he was 21 and went on to become chef at such popular London eateries as Hilaire and Bibendum. He retired as a full-time chef in 1995 to start a writing career, which, among other award-winning works, spawned the best-selling `Roast Chicken and Other Stories.' In `The Good Cook', Hopkinson draws on the knowledge and techniques gained through his experiences to demonstrate how to prepare restaurant quality food, at home, with everyday ingredients. Creating delicious recipes, he believes, is not just about the best ingredients, it's much more about how one uses them.
Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Good Cook
0
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer