1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 2
Giles och Sue gör en kulinarisk tidsresa tillbaka till 80-talet, där de smakar på lyxlivet som dåtidens yuppies kunde njuta av. Maten sköljs ner av mängder med skumpa och ackompanjeras av högljutt pratande i enorma mobiltelefoner.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 2
Giles och Sue reser tillbaka till medeltiden för att leva som lord och lady på ett lantgods. Med start år 1066, antar Giles gestalten av en normandisk erövrare, medan Sue bär spetsiga hattar och spelar dam i nöd.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 2
Giles Coren och Sue Perkins reser tillbaka till franska revolutionen, på 1780-talet. Med peruker och korsetter försöker Giles och Sue ta reda på vad Ludvig XVI brukade äta och varför Marie-Antoinette var så avskydd.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 2
Giles Coren reser tillsammans med Sue Perkins tillbaka till 1920-talet. De klär upp sig i tidsperiodens kläder och undersöker hur matkulturen såg ut under denna epok. Allegra McEvedy är kock i dagens avsnitt.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 2
Sue och Giles reser till 1950-talet. Kokboksförfattaren Mary Berry hjälper Sue att bil en perfekt hemmafru. Giles får besök av sin chef för en middag tagen från Elisabeth Davids bästsäljare Meditteranean cookery.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 2
Giles Coren och Sue Perkins reser tillbaka till det Romerska riket och bor i en tidsenlig villa, klär sig i dåtidens kläder och undersöker hur matkulturen såg ut under denna epok. Den italienska kocken Valentina Harris arbetar i marmorköket.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback