1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Justine reser till Nouméa där hon arbetar med de färskaste råvarorna från huvudstaden. Hon serverar grillad wahoo med sin såsvierge. Hon gör också fluffiga friteradebananer och lagar hummer på grillen på stranden.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Justine åker till Isle of Pines och steker en nyfångad mahi-mahi med en utsökt sötsur sås. Justine beger sig sedan till regnskogen där hon letar vilda sniglar med lokalbefolkningen.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
Justine lagar två specialiteter med skaldjur: stekta räkor med schalottenlök och smör, och en bläckfiskgryta, kombinerad med exotiska, lokala råvaror.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Justine visar hur du kan tillaga räkor på ett enkelt men välsmakande tropiskt sätt. Hon förbereder sedan en lyxig viltburgare med foie gras och förbereder en lätt carpaccio.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
Justine lägger den här gången en hel abborre på grillen till lunch vid vattnet. Sedan lagar kocken Jerome kyckling med grönsaker och Justine lagar vit chokladmousse med tropiska frukter.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
Med Justine Schofield från Australiens mest sedda matlagningsprogram. I denna serien reser hon till Ny-Caledonia i Stilla Havet.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 1
Justine åker och fiskar och samlar fisk och skaldjur till en grillfest på stranden. Sedan gör hon en enkel, lätt och nyttig papegojfisksallad med närproducerade råvaror.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Idag lagar Justine mat med färsk fisk och skaldjur som lever utanför Nouméas kust. Hon gör en smörgås med räkor och krabba. Sedan bakar en ledande chokladtillverkare en lyxig chokladkaka.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback