Upphovsland: Sverige
1. Pasta Carbonara
Avsnitt 1 - Pasta Carbonara, Säsong 2
Att göra en äkta carbonara kan vara lite svårt för den som försöker äta veganskt då den kräver både rökt grismage, råa äggulor och parmesanost. Men det känns inte helt orimligt att använda rökt tofu och cashewnötsost istället.
2. Pannbiff
Avsnitt 2 - Pannbiff, Säsong 2
En riktig svensk klassiker. Stora mustiga pannbiffar som serveras med en krämig löksås och potatis som är krispigt stekt på utsidan och mjäll och krämig på insidan. Med formbar vegofärs är det fantastiskt enkelt att laga denna favorit i ny vegansk tappning.
3. Gulcurry
Avsnitt 3 - Gulcurry, Säsong 2
Gustav ger sina bästa tips på hur du tar den klassiska rätten och både veganiserar och förhöjer den ett par snäpp med lite ingefära, vitlök och kokosgrädde.
4. Söndagsbrunch
Avsnitt 4 - Söndagsbrunch, Säsong 2
Med vardagen kommer också helgerna tillbaks efter ledigheten, och då förtjänar du en riktigt lyxig och god brunch. Här får du recept på både veganska raggmunkar, veganskt bacon och något så otippat som vegansk äggröra.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback