Upphovsland: Sverige
1. En balanserad tallrik för hälsa och miljö
Avsnitt 1 - En balanserad tallrik för hälsa och miljö, Säsong 1
Klimatforskaren Victoria Voss tar hjälp av kocken Tom Victor Gausdal att skapa en sund och hållbar kosthållning.
2. Räddad mat
Avsnitt 2 - Räddad mat, Säsong 1
Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal lagar en måltid baserad på räddad mat, och vi tipsar dig om hur du kan tackla svinnet därhemma.
3. Produktmärkningar
Avsnitt 3 - Produktmärkningar, Säsong 1
Forskaren Victoria Voss och kocken Tom Victor Gausdal fördjupar sig i den ekomärkta kontra konventionellt producerade maten.
4. Närproducerad mat i säsong
Avsnitt 4 - Närproducerad mat i säsong, Säsong 1
Varför ska du äta närproducerad mat? Forskaren Victoria Voss har svaret och stjärnkocken Tom Victor Gausdal skapar en inspirationsrätt.
5. Förpackningar
Avsnitt 5 - Förpackningar, Säsong 1
Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på livsmedelsförpackningar och lagar en hållbar och inspirerande rätt.
6. Fisk
Avsnitt 6 - Fisk, Säsong 1
Forskaren Victoria Voss och stjärnkocken Tom Victor Gausdal tittar närmare på fisken ur ett hållbart perspektiv.
7. Kjött
Avsnitt 7 - Kjött, Säsong 1
Forskaren och författaren Victoria Bignet har inriktat sin forskning på hälsosam och hållbar kosthållning. Hon har en bakgrund som forskningskoordinator för stiftelsen EAT och har bland annat skrivit boken Eat Good: Recept som förändrar världen.
8. Vatten
Avsnitt 8 - Vatten, Säsong 1
Forskaren och författaren Victoria Bignet har inriktat sin forskning på hälsosam och hållbar kosthållning. Hon har en bakgrund som forskningskoordinator för stiftelsen EAT och har bland annat skrivit boken Eat Good: Recept som förändrar världen.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback