15 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
I det här avsnittet träffar Mauri tvillingar, trillingar och fyrlingar.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Färöarna för att ta reda på hur öns matkultur har utvecklats. Han utforskar den vackra huvudstaden Torshavn och byarna runtomkring staden. Dessutom seglar han in i en grotta där han förbereder ett recept på båten.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq beger sig till västra Danmark för att besöka regionen Midtjylland där vulkaner och glaciärer har format landskapet. Området är fullt av olika kryddväxter och prisbelönad fisk och skaldjur, och Tareq tillagar en specialrätt från Limfjord.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie ger traditionell stekt kyckling en läcker fransk twist, visar oss hur vi kan använda gammalt bröd och lagar en krämig räkpasta åt sin vän och mentor Gennaro Contaldo.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie återuppfinner ugnsstekt kyckling genom att kombinera den med smakerna från en Margherita-pizza - basilika, tomat och mozzarella - för att skapa en härlig ny familjefavorit.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie gör en måltid av restaurangkvalitet som är lätt att göra hemma - hans avokadohollandaise, som serveras med ångad torsk och sparris.
15 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
I det här avsnittet träffar Mauri tvillingar, trillingar och fyrlingar.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Färöarna för att ta reda på hur öns matkultur har utvecklats. Han utforskar den vackra huvudstaden Torshavn och byarna runtomkring staden. Dessutom seglar han in i en grotta där han förbereder ett recept på båten.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq beger sig till västra Danmark för att besöka regionen Midtjylland där vulkaner och glaciärer har format landskapet. Området är fullt av olika kryddväxter och prisbelönad fisk och skaldjur, och Tareq tillagar en specialrätt från Limfjord.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie ger traditionell stekt kyckling en läcker fransk twist, visar oss hur vi kan använda gammalt bröd och lagar en krämig räkpasta åt sin vän och mentor Gennaro Contaldo.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie återuppfinner ugnsstekt kyckling genom att kombinera den med smakerna från en Margherita-pizza - basilika, tomat och mozzarella - för att skapa en härlig ny familjefavorit.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie gör en måltid av restaurangkvalitet som är lätt att göra hemma - hans avokadohollandaise, som serveras med ångad torsk och sparris.
15 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
I det här avsnittet träffar Mauri tvillingar, trillingar och fyrlingar.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Färöarna för att ta reda på hur öns matkultur har utvecklats. Han utforskar den vackra huvudstaden Torshavn och byarna runtomkring staden. Dessutom seglar han in i en grotta där han förbereder ett recept på båten.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq beger sig till västra Danmark för att besöka regionen Midtjylland där vulkaner och glaciärer har format landskapet. Området är fullt av olika kryddväxter och prisbelönad fisk och skaldjur, och Tareq tillagar en specialrätt från Limfjord.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie ger traditionell stekt kyckling en läcker fransk twist, visar oss hur vi kan använda gammalt bröd och lagar en krämig räkpasta åt sin vän och mentor Gennaro Contaldo.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie återuppfinner ugnsstekt kyckling genom att kombinera den med smakerna från en Margherita-pizza - basilika, tomat och mozzarella - för att skapa en härlig ny familjefavorit.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie gör en måltid av restaurangkvalitet som är lätt att göra hemma - hans avokadohollandaise, som serveras med ångad torsk och sparris.
15 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
I det här avsnittet träffar Mauri tvillingar, trillingar och fyrlingar.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Färöarna för att ta reda på hur öns matkultur har utvecklats. Han utforskar den vackra huvudstaden Torshavn och byarna runtomkring staden. Dessutom seglar han in i en grotta där han förbereder ett recept på båten.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq beger sig till västra Danmark för att besöka regionen Midtjylland där vulkaner och glaciärer har format landskapet. Området är fullt av olika kryddväxter och prisbelönad fisk och skaldjur, och Tareq tillagar en specialrätt från Limfjord.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie ger traditionell stekt kyckling en läcker fransk twist, visar oss hur vi kan använda gammalt bröd och lagar en krämig räkpasta åt sin vän och mentor Gennaro Contaldo.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie återuppfinner ugnsstekt kyckling genom att kombinera den med smakerna från en Margherita-pizza - basilika, tomat och mozzarella - för att skapa en härlig ny familjefavorit.
15 nov
Jamie's Easy Meals for Every Day, Säsong 2
Jamie gör en måltid av restaurangkvalitet som är lätt att göra hemma - hans avokadohollandaise, som serveras med ångad torsk och sparris.
15 nov
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
I det här avsnittet träffar Mauri tvillingar, trillingar och fyrlingar.
15 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq åker till Färöarna för att ta reda på hur öns matkultur har utvecklats. Han utforskar den vackra huvudstaden Torshavn och byarna runtomkring staden. Dessutom seglar han in i en grotta där han förbereder ett recept på båten.
15 nov
Helgdrinken med David, Säsong 1
David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.
15 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Valerie åker till Dalarna för kräftfiske och skördefest med vänner, där de lagar middagar, plockar svamp och fiskar kräftor. De njuter av Valeries godaste svamptoast, oxfilé från den lokala marknaden och massor av färska grönsaker.
15 nov
Campogianis matresa, Säsong 1
Vi är framme i Apulien och det är dags för det första helvegetariska avsnittet. Här bjuds det på friterad pizza, bönpasta och Italiens svar på mazarinen. Dessutom gästas vi av en person med mycket nära koppling till Christian och Sergio.
15 nov
Marions matminnen, Säsong 1
Vad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar.
15 nov
Helgdrinken med David, Säsong 1
David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.
15 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Valerie åker till Dalarna för kräftfiske och skördefest med vänner, där de lagar middagar, plockar svamp och fiskar kräftor. De njuter av Valeries godaste svamptoast, oxfilé från den lokala marknaden och massor av färska grönsaker.
15 nov
Campogianis matresa, Säsong 1
Vi är framme i Apulien och det är dags för det första helvegetariska avsnittet. Här bjuds det på friterad pizza, bönpasta och Italiens svar på mazarinen. Dessutom gästas vi av en person med mycket nära koppling till Christian och Sergio.
15 nov
Marions matminnen, Säsong 1
Vad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar.
15 nov
Helgdrinken med David, Säsong 1
David presenterar en perfekt balanserad och välsmakande kombination av irländsk whiskey, varmt kaffe, socker och vispad grädde som tillsammans blir en ljuvlig Irish Coffee.
15 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Valerie åker till Dalarna för kräftfiske och skördefest med vänner, där de lagar middagar, plockar svamp och fiskar kräftor. De njuter av Valeries godaste svamptoast, oxfilé från den lokala marknaden och massor av färska grönsaker.
15 nov
Campogianis matresa, Säsong 1
Vi är framme i Apulien och det är dags för det första helvegetariska avsnittet. Här bjuds det på friterad pizza, bönpasta och Italiens svar på mazarinen. Dessutom gästas vi av en person med mycket nära koppling till Christian och Sergio.
15 nov
Marions matminnen, Säsong 1
Vad gör en crêpe oemotståndlig? Marion bjuder på en förtrollande upplevelse med två varianter av de ikoniska franska pannkakorna. Den klassiska Crêpe Suzette med sin ljuvliga apelsinkaramell, och en smakrik galette fylld med härliga överraskningar.
16 nov
Nadiya's British Food Adventure, Säsong 1
Nadiya Hussain åker tilbaka till Yorkshire för att fiska med Frank Powell, en av områdets sista fiskare.
16 nov
Nadiya's British Food Adventure, Säsong 1
Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.
16 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Sevilla besöker James den lokala matmarknaden och äter frukost på en hemlig bar. Vi möter stigande kulinariska stjärnan Camilla Furraro, och James besöker en apelsinlund för att göra marmelad.
16 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James visas runt på Cadiz av Jose Pizarro. De besöker en matmarknad och utforskar saltslätterna.
16 nov
Nadiya's British Food Adventure, Säsong 1
Nadiya Hussain åker tilbaka till Yorkshire för att fiska med Frank Powell, en av områdets sista fiskare.
16 nov
Nadiya's British Food Adventure, Säsong 1
Nadiya Hussain åker till Skottland, där hon bland annat plockar vilda kryddväxter som björnloka och havssälting.
16 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Sevilla besöker James den lokala matmarknaden och äter frukost på en hemlig bar. Vi möter stigande kulinariska stjärnan Camilla Furraro, och James besöker en apelsinlund för att göra marmelad.
16 nov
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James visas runt på Cadiz av Jose Pizarro. De besöker en matmarknad och utforskar saltslätterna.