17 nov
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Kocken återvänder till Basilicata-regionen för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger. I byn San Paolo Albanese introduceras Gino för cruschi, torkade söta röda paprikor.
17 nov
For the Love of Bread, Säsong 1
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 1
Tareq åker till Åland, en grupp på 6700 öar mellan Sverige och Finland. Många olika sorters fisk- och skaldjur, spannmål och frukt frodas på ön och Tareq förbereder recept som speglar Ålands unika matkultur.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker Tornedalen i nordöstra Sverige, där Torne älv har haft stor betydelse för befolkningen. Älvens rika tillgång på fisk och roll som transportled har varit stor. Tareq utforskar även områdets traditionella maträtter.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.
17 nov
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone, Säsong 2
I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.
17 nov
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone
Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Kocken återvänder till Basilicata-regionen för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger. I byn San Paolo Albanese introduceras Gino för cruschi, torkade söta röda paprikor.
17 nov
For the Love of Bread, Säsong 1
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 1
Tareq åker till Åland, en grupp på 6700 öar mellan Sverige och Finland. Många olika sorters fisk- och skaldjur, spannmål och frukt frodas på ön och Tareq förbereder recept som speglar Ålands unika matkultur.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker Tornedalen i nordöstra Sverige, där Torne älv har haft stor betydelse för befolkningen. Älvens rika tillgång på fisk och roll som transportled har varit stor. Tareq utforskar även områdets traditionella maträtter.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.
17 nov
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone, Säsong 2
I det här avsnittet följer vi med Curtis Stone till Lombardiet med sin gode vän Richie. Här besöker de bland annat en ostgrotta och så är det riktigt matfest hemma i köket med pizza, pannacotta och pocherade jordgubbar.
17 nov
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone
Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Gino tar en Vespa till Salento och möter en italiensk fridykningsmästare som fortfarande använder spjut för att fiska under vattnet, inspirerad av antika greker. Vid Joniska havet lagar Gino sin nyligen fångade havsabborre med en sallad av potatis.
17 nov
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Kocken återvänder till Basilicata-regionen för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger. I byn San Paolo Albanese introduceras Gino för cruschi, torkade söta röda paprikor.
17 nov
For the Love of Bread, Säsong 1
Petaluma i Sonoma County är känt som San Franciscos brödkorg. Andrew njuter av porchettarullar med bröd från Acme Bread Company och besöker San Francisco Baking Institute, en av världens ledande bageriskolor.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 1
Tareq åker till Åland, en grupp på 6700 öar mellan Sverige och Finland. Många olika sorters fisk- och skaldjur, spannmål och frukt frodas på ön och Tareq förbereder recept som speglar Ålands unika matkultur.
17 nov
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 2
Tareq besöker Tornedalen i nordöstra Sverige, där Torne älv har haft stor betydelse för befolkningen. Älvens rika tillgång på fisk och roll som transportled har varit stor. Tareq utforskar även områdets traditionella maträtter.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
17 nov
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten avslöjar hemligheten bakom hur man gör hennes kryddiga ischokladdryck och den perfekta garneringen för att lyfta den. På menyn står även klibbig vit chokladnougat smaksatt med ananas, följt av en choklad- och karamelliserad bakverksstack.
17 nov
Ett Gott Land, Säsong 1
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm, salt kolasås och krispiga popcorn för en härlig kontrast i texturer.
17 nov
The Chef's Garden, Säsong 1
Bryan Denny och Massimo ger sig ut till havs i sökandet efter Southern Rock Lobster. Massimo avslutar den kulinariska turen med panna cotta och Zeppole.
17 nov
Campogianis matresa, Säsong 1
Vi är framme i Apulien och det är dags för det första helvegetariska avsnittet. Här bjuds det på friterad pizza, bönpasta och Italiens svar på mazarinen. Dessutom gästas vi av en person med mycket nära koppling till Christian och Sergio.
17 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Valerie åker till Dalarna för kräftfiske och skördefest med vänner, där de lagar middagar, plockar svamp och fiskar kräftor. De njuter av Valeries godaste svamptoast, oxfilé från den lokala marknaden och massor av färska grönsaker.
17 nov
Festligheter med Catarina König, Säsong 1
I det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom.
17 nov
Ett Gott Land, Säsong 1
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm, salt kolasås och krispiga popcorn för en härlig kontrast i texturer.
17 nov
The Chef's Garden, Säsong 1
Bryan Denny och Massimo ger sig ut till havs i sökandet efter Southern Rock Lobster. Massimo avslutar den kulinariska turen med panna cotta och Zeppole.
17 nov
Campogianis matresa, Säsong 1
Vi är framme i Apulien och det är dags för det första helvegetariska avsnittet. Här bjuds det på friterad pizza, bönpasta och Italiens svar på mazarinen. Dessutom gästas vi av en person med mycket nära koppling till Christian och Sergio.
17 nov
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Valerie åker till Dalarna för kräftfiske och skördefest med vänner, där de lagar middagar, plockar svamp och fiskar kräftor. De njuter av Valeries godaste svamptoast, oxfilé från den lokala marknaden och massor av färska grönsaker.
17 nov
Festligheter med Catarina König, Säsong 1
I det här avsnittet dukas det upp för parmiddagar där Catarina lagar två av hennes paradrätter: sotad pilgrimsmussla med en jalapenosås och röding serverad med limesyrad gurksallad och en busenkel Beurre Blanc med forellrom.
17 nov
Ett Gott Land, Säsong 1
För den söta avslutningen efter middagen tillagar Gabriel en dekadent brynt mandelkaka, serverad med vispad punchkräm, salt kolasås och krispiga popcorn för en härlig kontrast i texturer.
17 nov
The Chef's Garden, Säsong 1
Bryan Denny och Massimo ger sig ut till havs i sökandet efter Southern Rock Lobster. Massimo avslutar den kulinariska turen med panna cotta och Zeppole.
17 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med gril...
18 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden befinner sig i landets huvudstad - Canberra! Avsnittet kantas av massor av härliga höstfärger och aktiviteter med mountainbike på berget Stromlo, en resa till National Arboretum och episk matlagning med kocken Mark Glenn.
18 nov
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
18 nov
Mary Berry Makes It Easy, Säsong 1
Jordan North har mer vilja än skicklighet när det gäller matlagning, så han ansluter sig till Mary för några enkla recept för att imponera på sina vänner. Som tack tar han med henne till puben för en öl och en omgång dart.
18 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med gril...
18 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden befinner sig i landets huvudstad - Canberra! Avsnittet kantas av massor av härliga höstfärger och aktiviteter med mountainbike på berget Stromlo, en resa till National Arboretum och episk matlagning med kocken Mark Glenn.
18 nov
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
18 nov
Mary Berry Makes It Easy, Säsong 1
Jordan North har mer vilja än skicklighet när det gäller matlagning, så han ansluter sig till Mary för några enkla recept för att imponera på sina vänner. Som tack tar han med henne till puben för en öl och en omgång dart.
18 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden åker till Central Queensland Highlands den här veckan för ett australiensiskt äventyr: han vaknar upp vid Carnarvon Gorge, kollar in en boskapsfastighet, provar läckra handgjorda smaragdgodsaker, lär sig om de underbara produkter som odlas i regionen och avslutar vid Lake Maraboon med gril...
18 nov
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
Hayden befinner sig i landets huvudstad - Canberra! Avsnittet kantas av massor av härliga höstfärger och aktiviteter med mountainbike på berget Stromlo, en resa till National Arboretum och episk matlagning med kocken Mark Glenn.
18 nov
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore, samarbetar med en familj i Thrissur för att skapa en autentisk delikatess och får insikt i Indiens rika kaffekultur.