05 dec
Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals, Säsong 1
Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.
05 dec
Donal's Christmas, Säsong 1
Donal delar med sig av ett avslappnat recept på julaftonsmiddagen, en skink- och ostkrans med tillhörande groddsallad.
05 dec
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
05 dec
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
05 dec
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
Mexico City är en av världens framväxande matdestinationer, och det är också Eva Longorias andra hem. Longoria tar med oss till några av sina favoritmatställen, men i denna ständigt föränderliga stad finns alltid mer att utforska.
05 dec
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
05 dec
James Martin's American Adventure, Säsong 1
James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.
05 dec
En bit på vägen med Tina och Fredrik, Säsong 1
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne för att träffa sin vän, vinexperten Fredrik Schelin. Under färden lagar Tina en utsökt ratschplatz macka längs de tyska vägarna.
05 dec
Matiga mackor, Säsong 2
Sa någon fest? Jajamen, vår programledare visar dig hur du kan laga det perfekta tilltugget till festen - det här snittarna kommer inte lämna någon besviken.
05 dec
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
05 dec
Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals, Säsong 1
Jamie har recept som lyfter fram frysen och skafferiet: han använder fryst fisk för att spara tid, pengar och planering; gör snacks med frysta grönsaker och han har kallat på sin mentor för att laga gnocchi med bara fem enkla ingredienser.
05 dec
Donal's Christmas, Säsong 1
Donal delar med sig av ett avslappnat recept på julaftonsmiddagen, en skink- och ostkrans med tillhörande groddsallad.
05 dec
Gino's Italy: Secrets of the South, Säsong 1
Gino utforskar Bari, huvudstaden i Puglia, och träffar en gammelmormor som lär honom göra semolinapasta i orecchiette-stil. Senare på en takterrass lagar Gino en unik Bari-rätt, spaghetti all'assassina, en kryddig spaghetti rätt tillagad som risotto.
05 dec
Thomas Sjögrens nordiska smakresa, Säsong 2
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
05 dec
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
Mexico City är en av världens framväxande matdestinationer, och det är också Eva Longorias andra hem. Longoria tar med oss till några av sina favoritmatställen, men i denna ständigt föränderliga stad finns alltid mer att utforska.
05 dec
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
05 dec
James Martin's American Adventure, Säsong 1
James resa fortsätter i San Francisco, där han besöker både Chinatown och Ghirardelli Chocolate Festival.
05 dec
En bit på vägen med Tina och Fredrik, Säsong 1
Följ med Tina Nordström på en härlig resa i husbil från Sverige till Champagne för att träffa sin vän, vinexperten Fredrik Schelin. Under färden lagar Tina en utsökt ratschplatz macka längs de tyska vägarna.
05 dec
Matiga mackor, Säsong 2
Sa någon fest? Jajamen, vår programledare visar dig hur du kan laga det perfekta tilltugget till festen - det här snittarna kommer inte lämna någon besviken.
05 dec
James Martin's Islands to Highlands, Säsong 1
I Devon möter James sin vän och stjärnkocken Simon Hulstone. James besöker en extraordinär gård och gör en välsmakande biff- och svamprätt.
05 dec
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 1
Resan fortsätter till Neapelbukten där Stanley söker efter den allra färskaste mozzarellaosten och de sötaste San Marzano-tomaterna till sin spagetti.
05 dec
Marions matminnen, Säsong 1
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.
05 dec
Jimmy's Taste of Florida, Säsong 1
Jimmy börjar sitt Florida-äventyr i Pensacola där han utforskar stadens matutbud och sedan fortsätter han till Panama City Beach, där han tävlar i ostronöppning och provar på munktillverkning.
05 dec
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
05 dec
Ainsley's Fantastic Flavours, Säsong 2
Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. Han avslutar avsnittet med shawarma-smörad blomkål, tahini, tabbouleh och zhoug.
05 dec
Vilda smaker, Säsong 1
Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen? Emelie och Mattias lagar mat över öppen eld vid floden Ätran i Falkenberg. Idag blir det grillad lax med färskost och örter från omgivningen.
05 dec
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James besöker den spanska vinregionen La Rioja och en kilometerlång källare - han äter också tapas i regionens huvudstad Longrono, utforskar en restaurang med Michelinstjärna i en liten stad och lagar vaktel, tapas, tomotada och purjolök.
05 dec
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
I djunglerna i delstaten Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya, där en stark stolthet för den härstamningen fortfarande genomsyrar varje sed och rätt, även i de mest innovativa köken.
05 dec
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 3
Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.
06 dec
Stanley Tucci: Searching for Italy, Säsong 1
Resan fortsätter till Neapelbukten där Stanley söker efter den allra färskaste mozzarellaosten och de sötaste San Marzano-tomaterna till sin spagetti.
06 dec
Marions matminnen, Säsong 1
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen bjuder på en explosion av somriga smaker.
06 dec
Jimmy's Taste of Florida, Säsong 1
Jimmy börjar sitt Florida-äventyr i Pensacola där han utforskar stadens matutbud och sedan fortsätter han till Panama City Beach, där han tävlar i ostronöppning och provar på munktillverkning.
06 dec
Dantes Italien - Enkla råvaror & stora smaker
Dante Zia inleder sin spännande resa i Parma med ett besök på en charmig lokal restaurang, där han får njuta av läckerheter som speglar Cucina Povera-filosofin. Efter den inspirerande måltiden möter han kocken Carlo.
06 dec
Ainsley's Fantastic Flavours, Säsong 2
Ainsley inleder serien med smaker från Mellanöstern och lagar Chicken Torsh, en traditionell persisk kebab med sött och surt. Han avslutar avsnittet med shawarma-smörad blomkål, tahini, tabbouleh och zhoug.
06 dec
Vilda smaker, Säsong 1
Hur smakar lax när den grillas vid en flod och kombineras med örter plockade direkt från naturen? Emelie och Mattias lagar mat över öppen eld vid floden Ätran i Falkenberg. Idag blir det grillad lax med färskost och örter från omgivningen.
06 dec
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
James besöker den spanska vinregionen La Rioja och en kilometerlång källare - han äter också tapas i regionens huvudstad Longrono, utforskar en restaurang med Michelinstjärna i en liten stad och lagar vaktel, tapas, tomotada och purjolök.
06 dec
Eva Longoria: Searching for Mexico, Säsong 1
I djunglerna i delstaten Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya, där en stark stolthet för den härstamningen fortfarande genomsyrar varje sed och rätt, även i de mest innovativa köken.
06 dec
Tareq Taylor's Nordic Cookery, Säsong 3
Tareq besöker Värmland där han reflekterar över den lokala maten. Han får tag på en ovanlig fågel som han tillagar och han passar även på att åka träflotte på floden.