Upphovsland: Sverige
1. Grillade lammracks
Avsnitt 1 - Grillade lammracks, Säsong 2
Hur grillar man lammracks till perfektion? Thomas Sjögren tar oss med till sina hemtrakter och visar sina bästa tekniker för att skapa möra och smakrika lammracks.
2. Blåmusselpasta med chili och vitlök
Avsnitt 2 - Blåmusselpasta med chili och vitlök, Säsong 2
Skaldjur är en självklar del av det nordiska köket. I detta avsnitt delar Thomas sina bästa tips för att tillaga en mustig blåmusselpasta, full av smaker från chili, vitlök och persilja.
3. Bakad spetskål med smörsås och forellrom
Avsnitt 3 - Bakad spetskål med smörsås och forellrom, Säsong 2
Förvandla grönsaker till en stjärna på middagsbordet! Thomas bjuder på bakad spetskål med smörsås och forellrom - en rätt som visar hur enkelt det är att lyfta fram grönsaker som huvudrätt.
5. Skogens guld: Den ultimata svampguiden
Avsnitt 5 - Skogens guld: Den ultimata svampguiden, Säsong 2
Upplev hur en mustig svampsoppa och en läcker svampmacka tillagas, medan Thomas Sjögren delar sina bästa tips för att få ut det mesta av skogens skatter.
6. Älskade potatis!
Avsnitt 6 - Älskade potatis!, Säsong 2
Se hur sotad torsk serveras med en dekadent, krämig potatisgratäng, och lär dig olika sätt att använda potatis i matlagningen tillsammans med Thomas Sjögren.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback