1. The Hamptons
Avsnitt 1 - The Hamptons, Säsong 7
Andrew är i Hamptons där han frossar i skaldjur och äter lobster roll, surf and turf och clam chowder med mera.
2. Queens
Avsnitt 2 - Queens, Säsong 7
Andrew besöker NY specifikt för att kolla in det multikulturella Queens meny. I allt från handtillverkade nudlar till thailändsk wok, grillad grekisk bläckfisk till ikoniska verk som pastrami på rågbröd är Queens ett överflöd av ätbart mångfald.
3. Chicago: A Second Bite
Avsnitt 3 - Chicago: A Second Bite, Säsong 7
Andrew tar ett rejält smakprov av Chicagos lågmälda, rejäla och världsberömda matscen. I allt från saftiga revben till polska korvar och experimentella, ätbara konstverk håller sig Chicagos specialiteter nära sina rötter.
4. Door County
Avsnitt 4 - Door County, Säsong 7
Andrew Zimmern undersöker de jordnära kulinariska traditionerna i det idylliska Door County i Wisconsin. Färsk fisk från Lake Michigan och lokala produkter definierar det nordiskt inspirerade köket.
5. Washington, D.C.
Avsnitt 5 - Washington, D.C., Säsong 7
Denna gång är Andrew i Washington DC som är fyllt av livliga områden. Han äter bland annat lokala ostron, etiopisk kycklinggryta, kinesisk wok-mat och chilikorv.
6. Chesapeake Bay
Avsnitt 6 - Chesapeake Bay, Säsong 7
Andrew framhäver Chesapeake Bay-områdets rustika mat, allt från ångkokta, kryddade skaldjur till mör Virginia-skinka. De regionala klassikerna inkluderar krämig jordnötssoppa, baconinlindade ostron och stekt krabba.
7. Boston: A Second Bite
Avsnitt 7 - Boston: A Second Bite, Säsong 7
Andrew reser till Boston i Massachusetts för att provsmaka stadens klassiska musselsoppa och utforska rätter som skapats på ett anrikt hotell.
8. Cape Cod
Avsnitt 8 - Cape Cod, Säsong 7
Andrew Zimmern utforskar skatterna i Cape Cods havskök. I allt från stekta musslor till färsk torsk, skaldjursgrillning till tranbärsglass ger Massachusettshalvöns kulinariska scen skäl till sommarfester.
9. Jersey Shore
Avsnitt 9 - Jersey Shore, Säsong 7
Andrew upptäcker strandfrestelserna i Jersey Shore. Från sega kolor till tomatpaj och italienska mackor utgör Jersey Shores kök en karneval för smaklökarna.
10. New Jersey
Avsnitt 10 - New Jersey, Säsong 7
Andrew Zimmern undersöker New Jerseys uppfinningsrika internationella kök: brasilianskt buffékött till rik sjöfruktsgryta, potatisfyllda varmkorvar till marinerat kött från Dominikanska Republiken.
11. Kansas City
Avsnitt 11 - Kansas City, Säsong 7
Andrew Zimmern besöker Kansas City och finner ett blomstrande konst- och industrinav med småstadskänsla som serverar uppskattade rätter. Grillat är fortfarande kung, men det finns mer än så.
12. Denver
Avsnitt 12 - Denver, Säsong 7
Andrew utforskar maten i Denver, Colorado. Allt från klassiskt viltkött till den klassiska gröna chilisåsen inom DenMex-köket har gjort Denver till regionens kulturella nav med ett överflöd av fantastisk mat.
13. London: A Second Bite
Avsnitt 13 - London: A Second Bite, Säsong 7
Andrew presenterar klassik brittisk mat och den etniska mat som placerat London på den kulinariska kartan, allt från Shepherd's Pie och Beef Wellington till seekh kebab och rökig jamaicansk kyckling.
14. Scottish Highlands
Avsnitt 14 - Scottish Highlands, Säsong 7
Andrew testar fantastisk mat från de skotska högländerna: smakrikt kött och underbart smöriga skaldjur, små köttpajer och rökt lax.
15. Nova Scotia
Avsnitt 15 - Nova Scotia, Säsong 7
Andrew Zimmern utforskar unik och exotisk mat som definierar en plats, undersöker vart de kom ifrån och de rätta sättet att äta dem.
16. Quebec City
Avsnitt 16 - Quebec City, Säsong 7
Andrew insuper den rustika atmosfären i Quebec. Staden har påverkats av såväl fransmän som engelsmän och är full av gammaldags charm, kvällsöppna matställen, rejäl mat och rikligt med lönnsirap.
17. Porto
Avsnitt 17 - Porto, Säsong 7
Andrew utforskar klassisk comfort food och moderna recept från Broarnas stad Porto i Portugal. Han testar torkad, saltad torsk i en krämig gryta, gryta på vita bönor och komage, bläckfiskris och givetvis portvin.
18. Frankfurt
Avsnitt 18 - Frankfurt, Säsong 7
Andrew testar Frankfurts rejäla, enkla och mättande rätter. Dess kök är stöpt i dess traditioner och jordnära ingredienser, och representerar stadens kungliga historia och grönskande naturresurser.
19. Tuscany
Avsnitt 19 - Tuscany, Säsong 7
Andrew utforskar Toskana i Italien, djupt rotat i enkla, lokala ingredienser och framhäver specialiteter som stark fiskgryta på rostat bröd, kikärtspannkakor och fisk i tomatsås.
20. Genoa
Avsnitt 20 - Genoa, Säsong 7
Andrew utforskar det innovativa köket i italienska Genua, en plats som sjuder av örter och urgamla tekniker och är hemvist för sjöfruktssallad, pesto med pasta och krispiga knäckebröd.
21. Emilia-Romagna
Avsnitt 21 - Emilia-Romagna, Säsong 7
Andrew utforskar regionen Emilia-Romagna i Italien och upptäcker urgamla recept och kulinariska klassiker som mortadellakorv, parmesan och tortellini i buljong.
22. Paris: Second Bite
Avsnitt 22 - Paris: Second Bite, Säsong 7
Andrew återvänder till Europas mode-, konst- och matcentrum. Paris är hemvist för fantastisk matlagning och Andrew hittar de bästa platserna för att hitta allt från traditionell pot au feu toppad med benmärg till biff tartar.
23. Lyon
Avsnitt 23 - Lyon, Säsong 7
Andrew utforskar det legendariska och tidlösa köket i franska Lyon. Smakerna från dumplings med gädda, panerad komage och rosa praliner har alla gett Lyon titeln Gastronomins världshuvudstad.
24. Alsace
Avsnitt 24 - Alsace, Säsong 7
Andrew Zimmern upptäcker köket i franska Alsace. Regionens specialiteter baseras på färska ingredienser och rustika smaker, och inkluderar bland annat choucroute garnie till världsberömda foie gras.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback