1. The Glorious Food of Emilia Romagna
Avsnitt 1 - The Glorious Food of Emilia Romagna, Säsong 2
Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig mest italiensk när hon är i sitt kök; hon bakar med sin mamma och lagar mat till sin familj.
12. Avsnitt 12
Avsnitt 12, Säsong 2
Kokboksförfattaren Silvia Colloca är tillbaka med en ny säsong på Godare. Vi kommer fortsatt få inspireras av Silvias matlagning inom det italienska köket som hon gärna vill skicka vidare till framtida generationer.
13. Avsnitt 13
Avsnitt 13, Säsong 2
Matförfattaren och passionerade hemmakocken Silvia Colloca tar med oss på en köksbänkresa genom regionala Italien.
14. Pasta Shapes: Not Just Looks!
Avsnitt 14 - Pasta Shapes: Not Just Looks!, Säsong 2
Matskribenten och hemkocken Silvia Colloca känner sig som mest italiensk när hon står i köket. Tillsammans med sin mamma lagar hon mat till sin familj utifrån italiensk matlagningskunskap som förts över från generationer av Nonnas och Mammas.
15. Gluten Free Italian is Possible!
Avsnitt 15 - Gluten Free Italian is Possible!, Säsong 2
Silvia visar glutenfria alternativ till några av Italiens mest klassiska och autentiska måltider.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback