Upphovsland: Australien
1. Filippinerna
Avsnitt 1 - Filippinerna, Säsong 2
Ross Magnaye delar med sig av ett fläsk- och kyckingrecept, Diana lagar sinuglaw och Jacob Leung förbereder en efterrätt som heter brazo de mercedes.
2. Kambodja
Avsnitt 2 - Kambodja, Säsong 2
Diana vänder sig till kocken Jerry Mai för att utforska de integrerade smakerna från det kambodjanska köket. Tillsammans lagar de nam banh chok och nhom Krauch thlong.
3. Malaysian
Avsnitt 3 - Malaysian, Säsong 2
Diana hämtar inspiration från sina malaysiska rötter och utforskar traditionella smaker genom att laga en äkta Nonya laskalemak med hjälp av sin kusin.
4. Indonesien
Avsnitt 4 - Indonesien, Säsong 2
Diana Chan tillagar en indonesisk gatufavorit: perkedel jagung. Mike Reid delar med sig av ett recept på sate babi.
5. Sri Lanka
Avsnitt 5 - Sri Lanka, Säsong 2
Adam D'Sylva förbereder en rökt öringsallad med kokosnötssambol och pomelo. Diana gör watalappan, som är en vaniljsås baserad på kokosnöt.
6. Kina
Avsnitt 6 - Kina, Säsong 2
Diana visar hur man förbereder sesambullar fyllda med röda bönor, och Karlie Verkerk delar med sig av sitt recept på san bei ji. Jacob Leung och Diana serverar också kryddig anka.
7. Laos
Avsnitt 7 - Laos, Säsong 2
Diana utforskar smakerna av det traditionella laotiska köket genom att laga khao jee. Jerry Mai hjälper Diana att laga grillad fisk.
8. Södra Indien
Avsnitt 8 - Södra Indien, Säsong 2
Jacob Leung förbereder bhajji baserat på rödlök och yoghurt, medan Sarah Todd delar med sig av sitt recept på krispiga räkor. Diana gör tadka dal, som är en linsbaserad maträtt.
9. Thailand
Avsnitt 9 - Thailand, Säsong 2
Diana utforskar olika rätter i Thailand, inklusive massaman curry. Jacob Leung förbereder en sallad med kött som kallas nam tok.
10. Vietnam
Avsnitt 10 - Vietnam, Säsong 2
Diana får hjälp av Khang Ong för att göra cha gio re, en maträtt som liknar vårrullar. Jerry Mai och Diana gör risnudlar tillsammans.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback