1. Långkok
Avsnitt 1 - Långkok, Säsong 1
Raymond Blanc demonstrerar långkok, en teknik som kan ha fantastiskt smakrika resultat.
2. Pochering
Avsnitt 2 - Pochering, Säsong 1
Raymond delar med sig av sin passion för pochering, en teknik som konserverar och förstärker delikata ingrediensers smak medan de behåller en perfekt form.
3. Ugnsstekning
Avsnitt 3 - Ugnsstekning, Säsong 1
Raymond Blanc delar med sig av sin passion för ugnsstekning. Att steka i den heta luften i en ugn med olja eller fett gör så att ytan på maten håller sig fuktig.
4. Ugnsbakat
Avsnitt 4 - Ugnsbakat, Säsong 1
Raymond Blanc undersöker ugnens förmåga att ge maten en fin färg och ljuvlig smak.
5. Stekning
Avsnitt 5 - Stekning, Säsong 1
Raymond undersöker konsten att steka mat och tillagar en fransk favorit - stekt fläskkotlett på sauterad potatis.
6. Grillat
Avsnitt 6 - Grillat, Säsong 1
Raymond Blanc skyndar mellan spisen och utomhusgrillen för att dela med sig av sin passion för grillning.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback