1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 2
Jamie Oliver lagar sidfläsk med piri piri till en bråkdel av vad man får betala för fläskkotletter, filéer eller karré. Han lagar även två rätter där man kan använda lammresterna från söndagsmiddagen, en lamm-biryani och en hälsosam nudelsallad.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 2
Jamie kokar ihop en ekonomisk paella med kycklingben, kryddig chorizo-korv och frysta räkor. Det blir även mexikansk tacos och fransk-vietnamesisk banh mi som baseras på resterna från söndagens fläskstek.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 2
Jamie lagar mexikansk chili, gör hemmagjorda chapatis med en aubergine-dahl och delar med sig av ett par sätt att använda resterna från en kyckling i ugn. Han lagar även en snabb och ekonomisk variant av en populär pastarätt.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 2
Jamie försöker bevisa att fryst fisk kan vara lika god som färsk genom att laga en tikka-curry med fisk. Han gör även kryddiga barbeque-bönor med sötpotatis och en snabblagad kycklingwrap.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 2
Jamie lagar sin egen variant av en snabbmatsklassiker och döper den till Jamie's fried chicken. Den består av friterad kyckling, en regnbågsfärgad coleslaw, söta potatisbåtar och majskolvar, mättar fyra personer och kostar runt en hundralapp.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 2
Jamie lagar en sparsam curry med kycklingben, som kostar hälften så mycket som kycklingbröst men smakar dubbelt så mycket. Han gör även en mexikansk omelett med en guacamolesallad, en vegetarisk rosti med pocherade ägg och fiskkakor.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback