Upphovsland: Sverige
1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 1
Alexander ska försöka rädda konkurshotade krogen Dal Cuore i Malmö. Kocken Julio skyller sin oätliga mat på ägarna som i sin tur skyller på Julio. Alexander tvingas stänga krogen för att skapa ordning i kaoset.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 1
Ägaren av krogen Chateau Lounge i Halmstad får ett tufft uppvaknande. Medan krögaren själv drömmer om en stjärna i Guide Michelin hotar Alexander Nilson med att ringa hälsovårdsmyndigheten.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 1
I 109 år har ångbåten S/S Norrtelje seglat i Stockholms skärgård. Men nu kan sagan snart vara slut. Ångbåtskrogen har svåra ekonomiska problem. Inte konstigt tycker Alexander Nilson, när gästerna serveras rutten sill.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 1
Bilmekanikern Micke vet ingenting om mat. Ändå driver han Västgöte värdshus, en vägkrog där han serverar kött som mest liknar gummidäck. Alexander Nilson inser snabbt att den enda kocken i köket är mikrovågsugnen.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 1
På Bykrogen i Lindome råder total oordning när Alexander anländer för att provsmaka menyn. Farid verkar närmast förvånad när han vill beställa mat. Det räcker med en enda gäst för att skapa total panik i köket.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 1
I Lissma har sex bilentusiaster startat en raggarkrog. Det blir en vinglig färd när personalen ska ta direktiv från sex personer som alla vill styra.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 1
Trappers var smeknamnet på pälsjägarna som levde i vilda västerns områden. Men på Trapper Bar finns inget vilt - mer än viltkryddan i skafferiet. Smaklösa halvfabrikat som värms upp i mikron har skrämt bort gästerna.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 1
Gästgiveriet Loftet köptes av Roger, som inte har någon krogerfarnehet, för 1,5 år sedan. Nu behöver något drastiskt göras för att få det att gå runt. Alexander Nilson gör sitt yttersta för att skapa en trivsam à la carte-restaurang.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 1
Krögarna på Vassmolösa Gästgifveri har ingen aning om varför gästerna har slutat komma - samtidigt som de gärna sätter upp pulvermos på menyn.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 1
I Västerås ligger Tusen och en natt, stadens libanesiska stolthet. Problemet är bara att det inte finns någon libanesisk mat på menyn. Det största problemet är att krögaren själv har tappat inspirationen, något som smittat av sig på personalen.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback