1. Avsnitt 1
Avsnitt 1, Säsong 3
Leila Lindholm laddar för påskfest. Hon gör påskmuffins med chokladägg och belgiska våfflor och en snabbt ihopsvängd dessert med saffranssabayonne.
2. Avsnitt 2
Avsnitt 2, Säsong 3
Leila Lindholm lagar pizza, både traditionella och söta varianter. Dessutom visar surdegsbagaren David hur man bäst sätter en surdeg.
3. Avsnitt 3
Avsnitt 3, Säsong 3
Leila Lindholm bjuder på franska bakverk. Bland annat bakar hon makroner som är en typ av mandelbiskvier och en päron-tarte tatin. Surdegsbagaren David tipsar om hur man lyckas med en baguette.
4. Avsnitt 4
Avsnitt 4, Säsong 3
Leila Lindholm bakar kladdiga amerikanska kakor. Det blir cupcakes med kokos, banana cream-pie och en key lime-pie.
5. Avsnitt 5
Avsnitt 5, Säsong 3
Leila Lindholm bjuder på klassiska bakverk. Hon gör flera sorters munkar, Madeleinekakor och en schwarzwaldtårta. Surdegsbagaren David tipsar om hur man gör sitt eget knäckebröd.
6. Avsnitt 6
Avsnitt 6, Säsong 3
Leila lagar glass och gör en fryst mascarponecheesecake med röda sommarbär, en glassandwich med chocolate chip cookies samt en mangosemifreddo. Dessutom gör hon en avokadosorbet med citron. Surdegsbagaren David visar bra hjälpmedel till brödbaket.
7. Avsnitt 7
Avsnitt 7, Säsong 3
Leila Lindholm gör egen pasta som hon fyller med bland annat ricottaost och valnötter. Hon lagar också två pastasåser. Dessutom bakar Leila panforte och gör en tiramisu. Surdegsbagaren David tipsar om hur man jäser brödet bäst.
8. Avsnitt 8
Avsnitt 8, Säsong 3
Leila Lindholm dukar upp till trädgårdsfest. Hon bakar en rabarber- och jordgubbscobbler med mandelkräm. Det blir också en pannacotta med lakritsmarinerade bär och en toscakaka med persika. Surdegsbagaren David bakar kanelbullar på surdeg.
9. Avsnitt 9
Avsnitt 9, Säsong 3
Leila ställer till med bakelsefest lagom till mors dag. Hon bakar budapestrulle, sagolikt goda tarteletter med färska bär, samt en oemotståndlig eclairbakelse med espressofyllning. Surdegsbagaren David berättar om felsökning vid brödbaket.
10. Avsnitt 10
Avsnitt 10, Säsong 3
Leila bjuder på bröllopstema och bakar en bröllopstårta med hallon och vaniljcrème. Det blir cupcakes med vit chokladglasyr, mörk chokladmousse och katalanska maränghjärtan. Surdegsbagaren David besöker en kvarn som mal mjöl enligt gammal tradition.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback