1. Lewis och Clark
Avsnitt 1 - Lewis och Clark, Säsong 9
Andrew följer Lewis och Clarks fotspår medan han upplever det rikliga köket i Stillahavsområdet, provar Pacific lampreys, och skördar för havsalt på detta kulinariska äventyr.
2. Sydstatsbarbeque
Avsnitt 2 - Sydstatsbarbeque, Säsong 9
Andrew reser söderut i USA och besöker South Carolina, Atlanta och Hull, Georgia.
3. Iowa
Avsnitt 3 - Iowa, Säsong 9
Andrew Zimmern inser att det finns mycket mer än kött och potatis på bordet i Iowa; Fläskhjärnor med vårlök kimchi, samt en gryta gjord av ett fårhuvud.
4. Alaska's Inside Passage
Avsnitt 4 - Alaska's Inside Passage, Säsong 9
Andrew får uppleva en hel del nya smaker när han besöker Alaska. Först begravs sjögurka, laxägg och fiskhuvuden innan de grillas över en eld.
5. Wisconsin
Avsnitt 5 - Wisconsin, Säsong 9
Om vetenskapen bakom vad som gör mjölken mer smakrik, och en traditionell serbisk gryta med lammorgan och emu testiklar.
6. Stillahavskusten
Avsnitt 6 - Stillahavskusten, Säsong 9
En fiskrätt med ambergris; charcuterie som inkluderar ankhjärta pate; en soppa som luktar som en död kropp.
7. Baltimore And Chesapeake Bay
Avsnitt 7 - Baltimore And Chesapeake Bay, Säsong 9
Beef tongue smörgåsar; koreansk näringsrik föda som inkluderar kokt grismage och blodkorv. samt traditionell mat som grillad bisamråtta och grillad ål.
8. The Ozarks
Avsnitt 8 - The Ozarks, Säsong 9
Andrew Zimmern gör en resa till Ozarks där människor fortfarande lever utanför landet och utnyttjar det gamla genom att kombinera gamla traditioner med nya tekniker.
9. Northern California
Avsnitt 9 - Northern California, Säsong 9
Andrew besöker norra Kalifornien där människor återuppfinner deras syn på mat. Grillade duvhjärtan, gelébönor, ål.
10. Portland
Avsnitt 10 - Portland, Säsong 9
Andrew Zimmern reser till Portland, Oregon, där fritänkande matentusiaster pressar gränserna när det gäller att skapa saker att äta.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedback